Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

arduino+ad9850+renkli ekran tft dds projesi

<< < (8/9) > >>

TA4EM:
Engin bey merhaba
tft ekranlar konusundaki sorunuz için,2.2-2.4 ve 2.8 driverleri ılı9341 serisinden ekranları denedim hepsinde çalıştı.Ja2nkd nin sitesi yerine bu calışma ile ilgili sayfanın birinci sayfasında tamamı ile ilgili bir link verdim ve orada yazılım dahil herşey var.Uygulandığında çalışmaması mümkün değil.Kolay gelsin

TA2GC:
tavsiyenize uydum ilgili forum'dan yararlanarak IDE versiyon 1.65,,,,1.85 denedim ekran süt beyaz,o yüzden sormuştum ekranın arkasını görebilirmiyim diye kıyaslama konusunda yardımcı olurdu,Ucglib sürücüsü kullanmayan tüm demo programları ekran kusursuzca çalıştırabiliyor,aynı pin bağlantısı ile,makus talihim devam ediyor,

aslında bir alıcı verici yapma niyetinde değilim,JA2NKD nin çok işlevsel RF analyzer projesi var onu yapmak niyetindeyim,fakat adam kendince oturtmuş olduğu sürücüyü güvenle kullanıyor..
nette 5 gündür arama ve inceleme yapıyorum,ugclib ilkel ve yavaş tanımlanıyor,o yüzden Fast sürücüler yazılmış,github'tan indirdim gerçekten bariz farkla hızlı çalışıyor,programa entegre edemedim,çinden yeni display almaktan gayri çözüm kalmadı,zira yerli sitelerde SPI ekranlar 100TL +KDV tam bir soygun.
bu ekranı ben almadım TA2NDY Elgin Sayınalp arkadaşımızın hediyesiydi.....

TA1OZH:
selam Engin bey bende JA2NKD çağrı kodlu japon amatörün anten analyzer projesini yaptım sorunsuz çalıştı linkte burda bi bakmanızı tavsiye ederim....                        http://www.telsizciler.org/index.php/topic,37656.0.html

TA2UH:
Engin abi sende plaketi olan, benim yaptığım analizörü de yapabilirsin (KV4QB). Gayet güzel iş görüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TA4EM:
Engin bey tft nin arka yüzü

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git