Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

KENWOOD THF 7 DİNLEMESİ

<< < (2/2)

TA2OD:
     Can bey evet b kısmı uhf ye dah uyumlu fakat cihaz bu kısımda bariz bir şekilde sağır diğer thf 7 lerle kıyasladığımızda aradaki farkı görebiliyorsun

Mustafa bey evet bu standart değerleri yazıya döktüm
müsait olduğumda menüdeki mevcut değer ile karşılaştıracağım
     Bir zaman forumların birinde arkadaşlar bu sağırlık konusuna değinmişlerdi sorunuda servis menüsündeki ayarların değişmesi sonucu tabiiki nasıl değişmis ise diye yazmışlardı ve değerleri düzelterek sorunu çözdüklerini yazmışlardı
her şey içinteşekkürler

TA7CB:
Ahmet bey selam
. siz ATT yi yani  (atenatuar) aktif etmiş olmayasınız.  Fm  flaş yapıyorsa açıktır.
 Kapatmak için  F + moni ATT  lamp tuşunun altında)  bilginize.

TA2AOF:
AYNI SAGIRLIK BANDE Kİ CIHAZDA DA VAR SEBEBİNİ ANLAMIŞ DEGİLİM HENÜZ ALALI 2 AY OLDU DİGER YAESU  CIHAZLARIN DSAKİ HASSASİYET YOK AYRICA FM FLASH YAPMASI NE OLDUGUN DA BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM
73

TA7CB:
Selam ; arkadaşım  elinizdeki cihazın alış hassasiyetini  azaltan bir özelligi var. Bu yakında bulunan bir vericinin yan baskılarını azaltmak için gerekli bir özelliktir. Gerektiginde kullanılır.
      cihazın  modülasyon türünü belirten ve üst satırda bulunan  FM yazısı , bu özellik açık iken flaş yapar ,yani  yanar söner. bu durumda cihaz lokal durumdadır. diger bir deyimle sağırlaşmıştır. Kaldırmak için  F tuşuna ardından da cihazın sol tarafında  bulunan Moni / Att  tuşuna basarsanız  FM sabit kalır  alış hassasiyeti artar.
       buna rağmen yine de zayıf alış  varsa  başka bir anten  ile denemenizi öneririm. ben 5 yıldır 3 tane th f7e kullandım. ilk aldığımda ben de aynı endişeye kapılmıştım . Sonuçta hatalı olanın cihaz degil de kendim olduğunu keşfettim. ayrıca a- bandı B -bandına göre alış hassasiyeti yüksektir. zira B bandı çok geniş bantlı oldugundan  filtrelerin çokluğu nedeniyle daha sağır olması da normaldir . BİLGİNİZE. 
73 LER.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git