Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
KENWOOD THF 7 DİNLEMESİ
TA2OD:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR KENWOOD THF 7 NİN B BANDI ÇOK ZAYIF DİNLEME YAPIYOR BU KISMIN DAHA İYİ YADA NORMAL AYARLARINA GELEBİLMESİ İÇİN SERVİS AYARLARINDAN MÜDEHALE EDİLEBİLDİĞİNİ DUYMUŞTUM YİNE BU CİHAZLARIN MODİLASYON SEVİYESİDE DÜŞÜK BURADAN MÜDAHALE EDİLEBİLİYORSA YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
SAYGILAR
TA2M:
Ahmet bey merhaba,
TH-F7'nin servis menüsüne nasıl gireceğiniz , menünün içeriği ve cihazın fabrikasyon değerlerini burada bulabilirsiniz.
Düşük modülasyon seviyesini'de yine servis menüsünden çözümleyebilirsiniz. Detaylı bilgi burada mevcut.
Servis menüsünde dikkat etmeniz gereken en önemli konu: " Servis menü seçeneklerinde iken ASLA OK TUŞUNA BASMAYIN"
TA2OD:
mustafa bey selam
ok tuşu dediğiniz joistik midir
birde bu verilen değerleri uygulamaya çalışırken sorunlar yaşıyorum tabiki bu da dil sorunu ve bazı değerleride istenen değerlere getiremiyorum bu standart değerlerin verildiği listedeki kaçıncı uygulama ile dinleme kazancına müdehale edebiliyoruz
saygılar
TA3GO:
Ahmet Bey merhaba,
cihazın servis menüsü ile alakalı herhangi bir işlem
yapmadım. Ancak şu bilgiyi paylaşmak isterim;
A Sekmesinde VHF frekansları
B Sekmesinde UHF frekansları daha iyi dinleyebiliyorum.
Bu durum belki servis menüsünden ayarlanabiliyordur veya sizde gözlemişsinizdir.
Bilgilerinize.
İyi günler.
TA2M:
Ahmet bey merhaba,
"OK" tuşu olarak adlandırılan tuş , joystick'in butondaki orta tuştur.
Uyarı , ilk olarak jumperları kısadevre ederek servis menüsüne girdiğinizde servis menü seçeneğinde iken "OK" tuşuna basmamanız yönünde. Eğer yanılıpta basarsanız , cihazınızın sürekli olarak " Düşük batarya" uyarısı vereceğini söylüyorlar.
Servis menüsündeki hangi seçeneklerin dinleme ile ilgili olduğu hakkında bir bilgim yok.
Ancak bir yorum yapmak gerekirse BPF (Band Pass Filter) seçeneklerini kontrol edebilirsiniz diyebilirim.
Herhangi bir değişiklik yapmadan önce mevcut değerleri bir liste halinde yazmanızı öneririm.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git