Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
ARDUINO MEGA + AD9850 ile VFO
TA7IBK:
Güzel bir çalışma. Kutluyorum.
Gençler iyi gidiyor ve umarım sayıları artar.
TB5X_SK:
Arkadaşlar selamlar.
Benim kullandığım DDS VFO yu, kartlarını ve yazılımı TA3TA Ali Bey hazırladı.
"İşim dolayısıyla yoğunum zamanın yok sen devam edersin" diye bana yollamıştı.
Ben yazılım hex işlerinden anlamam. Sadece programlarım.
Yolladığı yazılımları onlarca kez yükleyip deneyerek çalıştırdık.
Bu projeyi yurt içinden yurt dışından çok soran oldu. Soranlara sahibinin TA3TA Ali bey olduğunu söyleyerek ona yönlendirdim.
(TA8A Bilal Beye de forum yöneticisi olmasından dolayı yurtdışından ulaşanlar olmuş o da Ali beye yönlendirdiğini bir yazısında söylemişti diye hatırlıyorum..)
Yazılımı paylaşmadım çünkü bana ait olan bir çalışma değildi.. Bunu her projede de belirttim.
TA3TA Ali beye kendisine ulaşanlara yazılımı verdi mi sattı mı orasını inanın bilmiyorum sormadım da..
Konuya açıklık getirmek amacıyla yazma gereği duydum..
Bu güzel çalışma için ayrıca Hüseyin hocam ve Hasan beye başarılar diliyorum. Güzel bir ürün ortaya çıkacağına eminim.
73
TA5IHA:
Arduino Mega AD9850 ile yapılan dds imizin bitmeye yakın hali.
https://www.youtube.com/watch?v=OzOmCG8t1Ow
TA5IHA:
camiadaki herkese merhaba, ARDUINO MEGA + AD9850 ile VFO projemizin yazılım dosyası ektedir. ekin içerisinde açık kaynak kodu mevcuttur. 40m de çalışmaktadır. diğer bantlarda testleri yapıldı deneyip çalıştırırsanız yorum yapınız. YAZILIMI İSTEYEN HERKES KULLANABİLİR, GELİŞTİREBİLİR, FARKLI YERLERDE KULLANABİLİR, KOPYALANABİLİR. amatör telsizciler için yapmıştık ancak son 6 ay içerisinde tekrar bakamadım kusuruma bakmayın. ne zaman isterseniz tacallbooktan ulaşabilirsiniz. hayırlı günler.
TA5IHA
Hasan ALTINKARA
TA4CS:
Teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla de TA4CS 73.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git