Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

3 Band HF Transceiver Projesi (Devam Ediyor..)

(1/14) > >>

TB5X_SK:
Yeni bir projeden selamlar.

Forum başlığı her ne kadar "ben yaptım oldu" olsa da, Henüz bitmiş bir proje değil.
Bitmeden konu başlığı açmamın sebebi de yapım aşamasında tavsiye, öneri ve bilgi paylaşımı ile destek olabilecek arkadaşlarımın da görüşlerini almak.

Cihazı 3 band düşünüyorum. 20 40 ve 80 metre bandında çalışacak. Çıkışı ise 100 Watt civarı almayı planlıyorum.
Komutatör geçişi ile band değişimleri yapmayı planlıyorum.
Bir diğer farklı düşüncem ise cihazı, modül modül ana karta geçmeli şekilde yapmayı planlıyorum.

Bu kez bi değişiklik yaparak önce kasayı yapayım dedim. Kasanın içini yerleştirmek daha kolay olur düşüncesindeyim.
Bu iş için hurdalardan yararlandım. Kasa ve ön panel fotolarda görüldüğü gibi..

DDS ve PIC yazılımı için desteği Sevgili Ali ALTIN yaptı küçük uyarlamalar kaldı, şimdiden teşekkürler.

Proje ilerledikçe yazı yorum ve fotolarını bu baslık altından paylaşırım..

Şimdiden destek ve öneriler için teşekkürler.. 73.

TA3ALS:
Her zamanki gibi, mükemmel olmuş. Yapmayı kararlaştırdığınız bir proje yoksa, yardımcı olmak isterim.

TA4EM:
Mehmet bey,
Bant geçişlerini  dds vfo dan gelen komutlarla yapsanız daha iyi olur düşüncesindeyim.Ayrıca avantajı da var,daha sonra ekleyeceğiniz diğer bantlar için imkanda olur.Başarılar diliyorum.Kolay gelsin. 73 ta4em ısparta

TA1ZE:
kolay gelsin abi takipteyiz.

TA3EP:
Her zamanki gibi büyük ilgi ve beğeni ile takip ediyorum. Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git