Gönderen Konu: 4711-4715 Aselsan Sayısal Telsiz Yazılımı olan var mı?  (Okunma sayısı 240 defa)

Çevrimdışı TA1MD

Birkaç seferdir piyasada bu cihazlara denk geliyorum ancak yazılıma ulaşamadım, bu cihazların Apco25 veya DMR yazılımı elinde olan var mı?
çalışan veya çalışmayan yazılım elinde olan varsa sualtidunyasi@mynet.com adresine gönderebilirse çok memnun olurum.

Çevrimdışı TB5CMJ

Ynt: 4711-4715 Aselsan Sayısal Telsiz Yazılımı olan var mı?
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2017, 20:10:43 »
Birilerinde kesin vardır da sır gibi saklıyorlardır... :)

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2018, 23:29:48 »
Kıymetli Arkadaşlar,
YAZILIM ELİMDE YOK. Lütfen mesaj veya mail yoluyla sormayınız. Ben de ulaşamadığım için bu başlığı açtım.
Koyacak olan arkadaş zaten isterse buraya koyar siz de görürsünüz. Yok şahsen beni tanır veya güvenir, şahsıma gönderirse zaten ben de sizinle paylaşamam. 73

Çevrimdışı TB5CMJ

« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2018, 14:50:21 »
Aman sakın ha yazılım felan paylaşmasınlar neme lazım paylaşılır ise çok kötü şeyler olur mazallah..aman sakın paylaşmayın çok günah aselsan küsermiş yazılım verilirse...yahu 5 6 sene öncede 4400 serisi yazılım için millet memleket meselesi yapıyordu.her taraf 44 yazılımı dolu.sayısal versiyonu dahil..dinleyen herşeyi zaten bir şekilde dinliyor..teknoloji aselsandan ibaret değil yani..kötüye kullanan şerefsizler elbette her zaman var ve olacaktır..ama maalesef o hainler zaten ne yazikki herşeyi dinliyor..emperyal devletlerin sunduğu imkanlar ile....aman yazılım paylaşmayın amann sakın ha sakın.....