Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
Anet A8 3D yazıcı
TA1OZH:
Emin bey bu makina 3 boyutlu yazici kullandigi malzeme filament denen plastik bir madde 200 derece ile bu maddayi eritip sizin cizmis oldugunuz parcayi dokuyor.. parcayi 3 boyutlu programlar yardimiyla cizmeniz lazim mesela autocad veya solidwork gibi programlarla cizilen parcayi cura denen programla makinanin anlayacagi koda ceviriyoruz sonra cd karta kaydedip cd karti yazicinin uzerindeki yere takip yazdir dedigimizde aynisini yapiyor ... kendimiz cize bilecegimiz gibi nette cizilmis malzemelerde var onlarida basa biliyorsunuz ....
TA2LLS:
Emin Abi Solidworks de çizilecek parçalarınız varsa eğer hepsini 3 boyutlu olarak çizip verebilirim.
TA2FE:
Seyit Selamla,
Önerine çok teşekkür ederim . Şu anda bir imalat yok ama olur ise memnuniyetle yardım rica ederim . Bu arada kartları aldım teşekkürler :)
Hüseyin bey tekrar güle güle kullanın.
Selamlar
Emin
TA3IHD:
Yapılan örnekleri paylaşırmısınız.73
TA1OZH:
Selam hulusi bey yagi pabuclarindan baska basamadim neden derseniz emektar bilgisayar ariza yapti ana kart gitmis onunla urasiyorum 10 senedir kahrimizi cekiyordu ama bugune kadarmis bende yenisini topluyorum bi 10 sene daha gitsin diye bilgisayar olduktan sonra yazici modifiye icin yapilan parcalar var onlardan basinca resimlerini paylasirim....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git