Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

QRM-Eliminatör-III İyileştirilmiş model prototipi.

<< < (7/9) > >>

TA2FE:
Konuyu Hortlatayım :)

Yüksel bey son durum nedir. Hala evdemisiniz QRM eliminatör çalışıyormu ?

Selamlar
Emin

TA1LC:
 Ucuza mal etmek için seri (miktarlı) üretim de 50 -60 metre kare iş yeri şart. Prototip iyi calışıyor. Tekli üretimi hesapladım biraz pahalı. Malzeme maliyeti açısından.

TA2FE:
Yüksel Bey Günaydın,

Üretim konusunda haklı olabilirsiniz. Ama düşüncem şudur ki ; Bence böyle bir projeye başlanmalı. Evet adet olarak kaç tane satar derseniz bence HF de çalışan tüm radyo amatörleri için gerekli olduğunu düşündüğüm bir alet. Kendim de kullandığım için gayet iyi biliyorum . Dolayısı ile bence baskı devresi ile başlamakta yarar var. Örnek 50 adet yaptıralım. Kutu işine girmeden kart ve malzeme olarak bedeli mukabilinde isteyenlere ulaştıralım. Kutulama ve kutulu isteyen arkadaşlara ise bir aşama sonra cevap vermek daha iyi olur düşüncesindeyim . Konu ile ilgili yardım gerekir ise elimden geleni yapmaya çalışırım .
Selamlar
Emin

TA2NC:
Emin hocama katiliyorum.
Bu tur amator cihazlarin imal edilmiş olarak satilmasindansa kit olarak satilmasi, yapacak olan kisilerin kendilerinden de birseyler katmasi acisindan cok daha iyi olacktır.
Ornegin qrp-kits.com
Her tur urunu sadece kit olarak gonderiyor.
Siz oturup yap-boz gibi kendiniz emek sarfedip yapiyorsunuz.

Birakin elleri biraz havya lehim nedir gorsun :D

73

TA1LC:
Lehim işi ile bitmiyor metallerle çalışmak ve tasarım var ayar işleri de. Buna da uygun alet erdevat. Zaman kaybını hesaba katmak lazım. Şemayı daha güvenilir ve stabil hale getirmek için birkaç yerine dokundum. Bildiğimiz hali ile yetersiz. Bir iki transistör ilave ettim v.s.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git