Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Uydu çalışması için yagi projesi arıyorum.

<< < (2/4) > >>

TA1O:

Sayın Bülent bey yapmış olduğunuz anten gerçekten çok güzel duruyor. Bu antenin ölçülerini içeren bir şemayıda eklerseniz çok memnun olurum.

Telsize giren kablonun 50 ohm olması için stacking konusunu nasıl hallettiniz. yoksa iki ayrı telsiz mi kullandınız?

TA8EO:
şu an icin iki ayri telsiz denedim yalnız aradın sayfasında bulunan diplexeri yaptım ama deneme şansım henuz olmadı deneme yapınca bilgi veririm 73.

TA8EO:

--- Alıntı yapılan: TA8EO - 08 Temmuz 2008, 23:57:19 ---şu an icin iki ayri telsiz denedim yalnız aradın sayfasında bulunan diplexeri yaptım ama deneme şansım henuz olmadı deneme yapınca bilgi veririm 73.

--- Alıntı sonu ---

TA8EO:
evet bugün yapmış oldugum diplexeri denedim dinleme zayıfladı yaesu vx7 de 4 cızgı şeklinde duyarken (her marka ve modelde sinyal değişiyor )bugun 1 cizgi ancak duyabildim sorun yok anlaşılıyor yalnız gondermede de sorun oldu tum istasyonlar beni mutlaka duyarken bir istasyon zar zor duydu bence cift telsiz bu iş icin cok daha uygun ayrıca alma da surekli kayma olduğu icinde düzeltme yapmak gerekiyor bundan dolayı tx rx de sorun oluşuyor .not: uydu diğer denediklerim ile aynı konumda idi. 73

TA8EO:
son görüştüğüm istasyon EA3AGH  birde UR5 olarak başlayan kodun gerisini aklımda tutamadım ama her gecen gun biraz daha kolay olamaya başladı 73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git