Ana Sayfa > Bir sorum var! ***
Çatı Problemi
TA2BU:
--- Alıntı yapılan: TA1EH - 08 Haziran 2020, 18:04:40 ---Benim komşular çok pragmatik tir. ''Benim akıllı telefonum var onunla konuşurum''. ''Telsize gerek yok'' (sen de vazgeç) der ve kapatır konuyu.
--- Alıntı sonu ---
Bu cümleler mükemmel. Çok yaşayın emi...
TA3AWB:
--- Alıntı yapılan: TA1EH - 08 Haziran 2020, 18:04:40 ---Benim komşular çok pragmatik tir. ''Benim akıllı telefonum var onunla konuşurum''. ''Telsize gerek yok'' (sende vazgeç) der ve kapatır konuyu.
--- Alıntı sonu ---
Anladım evet o konuda haklısınız çoğu kişi gereksiz görür. Ben bi Alo ile istediğim yere ulaşıyorum derler ama GSM hatları gittimi saatlerce telefonla görüşme sağlayamazlar dert yanarlar.
TA3IW:
Hepimiz başımızdan geçen olumsuzluklari ne gibi bir yol izleme konusunda arkadasimiza yardimci olmaya calisiyoruz ve dogru yolda oldugumuzu dusunuyorum.Son zamanlar bir kaç konu var KORONA virüsü,5G ve vatandaşlara cip takılacak miş bütün bilgilerimizi istedikleri gibi bizleri yönetecekler miş diye ortalıkta çok fazla bilgi dolaşıyor buna EU birliği ülkelerinde de dahil bizim için nasıl bir yan etkileri olur binada oturduğumuz komşulardan ve çevrede bulunan diğer buna sakinlerinin tepkisi ne olur kestirmek zor gibi gözüküyor.DL döndüğümde terasımın köşesinde 9m metre vertikal antenim ile tepkileri ne olur doğrusu çok merak ediyorum....DL/TA3İW
TA3AWB:
Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum.
HF Anten meselesi için yonetim ile tekrar görüştüm. Yonetim sıcak baktı , antenin montajı için gerekli demirleri çatıda zemine zarar vermicek şekilde ve hiçbir dairenin üstüne denk gelmicek şekilde asansor dairesinin üst kısmına montajını yaptırıyordum direğin ( 2,5 m ) Ancak 8. kat sakinleri kati sretle karşı çıktı barışçıl bir şekilde diyalog kurmama rağmen ve saygılı bir şekilde iletişim halinde olmama rağmen malesef beklediğim karşılığı alamadım ve çalışmayı yarıda kestim. Takacağım anten ciro mazioni baby loop anten di. Ben çatıya çıkana kadar çatı kapısı açıktı surekli bu olaydan sonra çatı kapağıda kitlendi. Mevcut da takılı diamond x50 antene birşey yaparlar mı bilemiyorum Benim anlamadığım ve sindiremediğim olay şu
Çatılar KMK da ortak alan sayılıyor ve tadilatında her daire para vermeli yasa bunu söylüyor ancak kullanıma gelince ise kati bir şekilde karşı çıkılıyor benim bu zoruma gidiyor ben kullanamadığım bir alanın tadilatı için bakımı için para vermek zorunda kalıyorum. O zaman çatı masraflarını sadece en üst katın karsılaması gerekir. Türkiyede gerçekten bazı şeyleri başarmak çok zor , Tek endişeleri çatı akması empati yapıyorum ve onları anlıyorum ancak anten borusunu ozellikle çatı zeminine zarar vermicek şekilde yan duvara taktırdım ki zemine zarar gelmesin ama yok ona rağmen kabul görülmedi. Anlamak güç gerçekten.
TA2NC:
anten konusundaki kisimda durumunuzu anlasam da, kullanamiyorsam catinin parasini en ust kat odesin yaklasimi maalesef dogru degil.
O zaman kanalizasyon tasinca da sadece 1. kat yaptirsin.
Asansor bozulunca ilk 3 kat biz merdiveni kullaniyoruz desin odemesin..
Gordugunuz gibi bu yaklasimin mantigi yok. zaten kanun da her dairenin ortak odemesini soyluyor.
Arada boyle kil komsular cikaiblir. amatorlugu daha da zor hale getirebilir maalesef.
Umarim bir cikis yolu bulursunuz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git