Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

Çatı Problemi

<< < (4/8) > >>

TA3AWB:
Aykut Bey ;

Bu yapmış olduğunuz anten ile hangi bandlarda çalışma yapabiliyorsunuz ?  Birde kullanmış olduğunuz anten ne tür bir anten ?

TA1W:
Tolga bey merhaba, anten tarafımca yapılmadı, sadece fotoda gördüğünüz düzenek bana ait, antenin markası Diamond bb6w, bir end-fed anten, 2 ile 30 mhz arası çalışabiliyor, en önemli özelliklerinden biri tunere ihtiyaç duymaması, uzunluğu ise sadece 6.4 metre, bu da kısıtlı mekanlarda rahatça kullanımını sağlıyor.  73

TA3AWB:

--- Alıntı yapılan: TA2AA - 08 Haziran 2020, 13:05:23 ---Tolga bey merhaba, anten tarafımca yapılmadı, sadece fotoda gördüğünüz düzenek bana ait, antenin markası Diamond bb6w, bir end-fed anten, 2 ile 30 mhz arası çalışabiliyor, en önemli özelliklerinden biri tunere ihtiyaç duymaması, uzunluğu ise sadece 6.4 metre, bu da kısıtlı mekanlarda rahatça kullanımını sağlıyor.  73

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim cevap  için. Bende sekiz katlı bir apartmanın 1. katında oturuyorum yerden yükseklik 2,5 - 3 metre olsa gerek uygulanabilir bir sisteme benziyor

TA1W:
Rica ederim Tolga bey, evet bu anten oldukça portatif ve her şekle giriyor, fakat verim olarak çok şey beklemeyin, özellikle de 20 metrenin altı için...  Geçmişte Maltepe ve Kadıköy'de ikamet ettiğim ve çatısına çıkamadığım iki apartmanda da bu antenle çalışmıştım. Bu sitede antenler konusunda oldukça faydalı başlıklar ve paylaşılan bilgiler var, bir göz atmanızı tavsiye ederim. Sabır ve başarılar diliyorum. 73

TA3AWB:
Teşekkür ederim Aykut bey

Keşke insanlar anlayışlı olsada böyle küçük sorunlar ile uğraşmasak. Atalarımız boşuna dememiş Ev alma , Komşu al diye

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git