Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
max293 entegre ile filtre çalışması
TA1OZH:
sayın TA3EN Hüseyin karagöz hocamızın yapmış olduğu pardus ver.3 videolarını seyredip max 293 entegresinin sesi nekadar işlediğini görüp bende efe için yapmak istedim ve yurd dışından entegreyi temin ettim . sayın hüseyin hocam çizmiş olduğunuz baskı devrede değişiklik yok ise baskı devreyi basıp denemek istiyorum...
TA3EN:
Huseyin Bey merhabalar
Bu entegre ile birlikte BB112 de edinmeniz lazimdi. Bu varikap olmadan istenilen netice tam alinamiyor. Bulursaniz bana da lazim. Pardus v3 te uyguladigimda farkliliklar olabilir. Cizimi incelemem lazim. Yapmakta acele etmeyin. Kontrollerden sonra sana haber veririm yaparsin. Sen BB112 yi arastir. BC237 biciminde bir varikap. Haberleselim. Telefonum 0.505.8274246
TA1OZH:
Tamam hocam dediginiz diyot tanda 10 tane siparis vereyim size nekadar lazimdi ona gore siparis geceyim
TA7BB:
Merhaba.
Varikap diyotlar uygulanan voltaja göre kapasitesi değişiyor.
İstedigimiz kapasiteyi oluşturacak herhangi bir varikap diyot
İşimizi görmezmi.
Elimde değişik hurda cihazlardan sökme varikaplar var.
Deneyerek istenilen kapasiteye ulaşılabilir.
73
TA5AE:
Bu varikap diyot, yanlış hatırlamıyorsam, boşta iken (yani voltaj uygulanmadığında ) 500pf seviyesinde bir kapasite veriyor.
Zamanın birinde, bir abimiz, 1N4007 gibi yada daha yüksek amperli güç diyotlarının da kapasitesinin fena olmadığını denediğini söylemişti.
Ne derece doğru bilemem.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git