Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
STM32F100C8T6B işlemcili dds yapımı
TA3ALS:
Veya drain e seri 47-100 ohm direnç ekleyip bir deneyin.
TA1LC:
O evre geçildi. Yakın muadil arayacağım.
TA8A:
Salınımı önlemek için arkadaşlarımın yukarıdaki önerilerinden başka RCA40673'ün DRAIN bacağı bir tarafa gelmek üzere fiziksel olarak yalıtmak gerekiyor. Yalıtımdan sonra 1 nolu bacak bir tarafta 2,3,4 nolu bacak da diğer tarafta kalmalı. Yalıtılmış odaya diğer giriş çıkışlar ise 1000 pF lık geçiş kondansatörleri ile yapılmalı (Sinyal girişi hariç). Hatta yalıtım kutusu içerisinde kalan 4 nolu SOURCE bacağına giriş bile tam bacağın dibinden 1000 pF lık geçiş kondansatörü ile yapılmalı.
BF981 in kazancı daha yüksek olduğundan daha kolay salınıma geçer fakat gürültüsü düşüktür. Üzerinde harcayabileceğiniz güç ise 40673'e göre daha düşüktür.
Bilal Ekmekci, TA8A
TA1LC:
Biraz uğraşmak gerekecek gibi. Bilal bey resimdeki entegreleri kllanacağım QRP de. Transitörler de RCA olsa nostaljik olurdu. Ama düşündüm ve BF998 smd için karar verdim.
TA3ALS:
Uğraşırken ARM lardan biri yanmıştı. Yerine sipariş ettiğim işlemciyi taktığımda ben de programlamayı başaramadım.
Daha önce sipariş yaptığım satıcıdan temin etmeme rağmen entegreler farklı, üzerlerindeki yazı karakterleri, kalınlığı vs. farklı.
Sanırım işlemci sahte. Şükrü beyle aynı hatayı alıyorum. Daha önceleri aldığım diğer işlemciye program atabiliyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git