Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

NWT-7. Yapım Aşamasından Birkaç Resim.

<< < (4/6) > >>

TA1LC:
  sadece okumam var internet sayesinde  konuşmam yok  pratik yapamıyorum çorluya rus turist gelmiyor.  osa-103  için защищено от тиражирования   demiş arkadaş sizce ne  demek istemiştir? bence sponsor peşinde. para istiyor galiba. brirtane olur ikinci olmaz demiş fakat onuda nasıl yapmış anlayamadım.  http://www.cqham.ru/forum/showthread.php?34078-%C8%E7%EC%E5%F0%E8%F2%E5%EB%FC%ED%FB%E9-%EF%F0%E8%E1%EE%F0-OSA103-Mini

TA3IW:
Çoğaltılmasını önlemek amacıyla kendiniz dahi cihazı yapsasaniz belli bir ücret karsiliginda program şifresi gönderiyor.Forumda yanılmıyor isen yabancılardan ilk yapan HA istasyonu du ücretsiz program sifresini göndereceğini yazmisti.Yazilim konusunda bilgim olmadığından dolayı nasıl bir önlem almış korumak icin bilemem.Iki cihaz yapanı ya da alanı okumadım.Genelde hazır kit olarak satıyor işçiliği çok iyi olduğunu yaziyorlar.Yine forumda birisi SERVIS MONİTÖR olarak kulanılır durumda olduğunu yazmıştı bir de SDR alıcı olarak 500mHZ kadar çalıştığını ve ya daha fazla ola bilir yazmışlardı.Mert beyin osiloskop konusuna gelince bir anolog ve dört digital girişli osiloskop özeliğine sahip anolog kısmı zan ediyorum 250 mHz ye kadar deneme yaptılar digital kısmında ise örnekleme hızı 1.6 GHZ olduğunu iki giriş için dört giriş olduğunda 40000 den 20000 düştüğünü yazıyor bu rakamları tam olarak anlamakta güçlük çektim.spektrum olarak bazı deneyler yaptılar 100 mHz üzerinde.Ben anlayamadım neden osiloskop girislerini 50 oHm yapması su soruyu sormadan geçemiyorum ileriye dönük girişleri yazılım ile farklı ölçümler için kullanılır olanagimidir.Soru cevap nideliginde 122 sayfaya 1211 cevap.Yuksel bey siyah fonlar ile yazının anlamı çoğaltılması önlemek amacıyla cihazı koruma altına aldığını açıkça beyan etmiş.Yazimin başında konuya değinmiştim .

TA1LC:
   teşekkür ederim. güzel bir cihaz umarım birkaç sene sonra bize de kısmet olur. şu an tahmin ediyorum sadece yazılımda degil malzemede de sıkıntı olacak.  bugün bluemavi faliyete geçmiş oldugunu ögrendim. telefona cıkıyor- görüştüm. mert-er isimli firma da var. arayış içerisindeyim.

TA3IW:
Doğrudur malzeme ile ilgili forumda yazmışlardı genelde çin den tedarik etiklerinden dolayı malzemelerin gelmesi 30 günü bulduğunu yazmışlardı rusiyada bulamadıklarından dolayı. Malzemeler özel olduğundan dolayı ülkemizde tedarik etme ile bilgi sahibi değilim.

TA1LC:
 Merte bir soru sordum yükarıda ''hassasiyet'' nedir diye halen cevap gelmedi.   Mikrofon hassasiyeti veya radio alıcı hassasiyeti metal dedektörlü de olabilir fakat  analizör hassasiyetini yeni duydum. Kendisi de bilmiyor galiba.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git