Gönderen Konu: Direnc.net  (Okunma sayısı 906 defa)

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Ynt: Direnc.net
« Yanıtla #20 : 29 Eylül 2017, 02:37:14 »
İyiniyetlidir arkadaşlar ama sistem oturtamamışlar, sıkıntılar o sebeple.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2017, 23:24:20 »
Recep Tezkol Bey

Maksadım Direnç .net değil. Başka firmalara da acemiliğimden veya saflığımdan dolayı sipariş veriyorum. Fiatlar çok cazip, çeşit bol, kapıda ödeme olmasa da, yakın bir tarihte bir kumar oynayayım falanca firmaya bir sipariş vereyim dedim. Bir arkadaşım bu işi benim namıma yaptı.

6 parça yazdıysam üçü geldi. kalemin  birisi de tanımadığım bir entegre türü. Erken de göndermişler, bulamadıkları parçalar için telefon da etmişler, bulsaydık başka firmalardan da alırdık demişler, deseler de madur olan yine ben zedeyim. Firmaya veya benzer firmalara hitap ediyorum

-- Ey firma, gayretinden dolayı sana teşekkür ediyorum ama niçin sende olmıyan malı satmaya kalkışıyorsun? Dünyanın öbür ucundaki Çinli firma olmıyan malı satmıyor.

Gelelim olmıyan mal satışı niçin yapılır.?  Ben de şu var bu var...var denince Google amca bunları sahi zannedip arşivine kaydediyor. Firma olmıyan malı var göstererek kendini zengin tanıtıyor, müşteriyi ise ena...   Benim anladığım bu

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2018, 17:11:50 »
Arkadaşlar Selamlar,

direnç.net ten sipariş vereceğim . En son aksilikler vardı. Yeni sipariş verip problem yaşayan var mı ?.
Bilgi verirlerse ona göre sipariş için başka bir yer bakayım .
Selamlar
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul