Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
CE Belgeli, TSE Sertifikalı Amatör Radyo Kulesi
TA3MHA:
Tolga bey hayalimdeki projeyi gerçekliştirmişsiniz. Keşke kendi kulemi yapmadan önce bu projeyi görmüş olsaymışım. Paylaşımınız eminim birçok amatöre ışık tutacaktır.
73 ta3mha Ateş
TA3EP:
Ben dahil bir çok amatörün hayali... İyi günlerde kullanın.
TA3ON:
@TA3MHA @TA3EJ
Sevgili arkadaşlarım, çoğu amatör arkadaşımızın hayali olduğunu bilmek benim sorumluluğumu bir kat daha arttırıyor. Kulenin hakkını verebilmeliyim. İmkanlarımız ölçüsünde hobimizi yapıyoruz. Türkiye 'nin şartları belli. Ben bunu yayınlarken vurgulamak istediğim şey bu gibi unsurların Türkiye 'de profesyonel şartlardahazır olarak bulunabileceğini göstermekti. Demircilere gidip uğraşmak yerine bu da seçenek olabilir. Benim araştırmama göre arada çok fiyat farkı yok. Üstelik bu kule sertifikalı ve referanslı. Benzer seçenekler araştırılırsa artacaktır.
Sizleri istasyonumuzda ağırlamayı çok isteriz. Yolunuz düşerse beklerim. Birlikte mandala basalım. Bu heyecana siz de katılın. Sorumluluğuma ortak olun. Selamlar, 73
TA8A:
Salih Bey,
Öncelikle ellerinize sağlık. Direğe ait resimleri bana gönderebilirseniz ben resimlerin dosya boyutunu küçültüp mesajınıza eklerim. İyi çalışmalar diliyorum. 73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA4CS:
Hocam anten kurulum aşamasını ben ve arkadaşlarımız sabırsızlıkla bekliyoruz nazik teklifiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimizi sunar başarılar dileriz 73.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git