Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

CE Belgeli, TSE Sertifikalı Amatör Radyo Kulesi

<< < (4/6) > >>

TA3ALL:
Salih Tolga Kutlu bey,
Yeni anten kuleniz hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanın, referans olacak bir yazı hazırlamışsınız sağolun,
emeği geçen herkesin ellerine sağlık, darısı inşallah başımıza, bir soru soracağım,
Bu anten kulesini yaparken belediyeden veya başka bir kurumdan izin veya belge aldınızmı veya almak gerekiyormu?

73..

TA3ON:
@TA3ALL

Sorduğunuz soru için teşekkür ederim. Evet, bu konuda araştırma yapmıştık. Aydın Efeler Belediyesi’nde dostlarımız var. Yapılan kule müstakil bir arazide. Ev, depo, kulübe, Vs özelliği taşımadığından, açık yapı olduğundan, binanın özelliklerini bozmadığından, binaya ekleme olmadığından izin almaya gerek olmadığı söylendi. Siz asıl radyo yayını yapacaksanız ona dikkat edin dediler. Biz de o konuda sıkıntımızın olmadığını belirttik. Gerçi acayip bir ülkede yaşıyoruz. Komşulardan yana sıkıntımız yok. Hepsi yüksek eğitimli gün görmüş insanlar. Aksine çok yardımcı oluyorlar. Selamlar.

TA2NC:
Valla baktikca icim gidiyor.
Haftalardir catiya koyacak tek bir kuleyi bulamadim. İcimde ukte oldu. antenlerim bos bos bekliyor.

Boyle bir kule yaptirayim desem, zaten komsular tip tip bakiyor. Sitede olay cikar diye cekiniyorum.. O hic olmaz gibi o yuzden.

Neyse firsattan istifade, Ankarada tek pilon olan var mi :)
Tercihim aluminyum pilon ama.. bu gidisle tahtaya bile razi olacagim :D

TA3ON:
@TA2NC

Selamlar, atalarımız haklı olarak "ev alma komşu al" demişler. Gerçekten bu konu biz amatörler için ayrı bir önemde. Allah kolaylık versin, gönlünüzdeki hayali bir gün gerçekleştirmenizi dilerim.

TA4F:
Salih hocam sizin ve emeği gecen tüm arkadaşların ellerine sağlık harika bir çalışma olmuş.73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git