Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
PARDUS V.2 QRP PROJEM
TA3EN:
Murat bey merhabalar,
Omron roleyi yillar önce Izmir'den almıştım. Rolede en kaliteli markalardan birisi. Kristal filtresini rx ve tx e döndürüyor.
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
TB5X_SK:
Huseyin hocam elinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma olmuş..
Bu cihazla QSO yapma ayrıcalığına sahip olan biri olarak sesinin mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
Orijinal bir cihazdan hiç bir farkı yok..
Bu prototipten sonra adetli bir baskı devre işi olursa eminim bu devreden yapmak isteyen bir çok amatör olacaktır..
Tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim..
73
TA2CR:
hüseyin hocam eline sağlık saygılar
TA3EN:
Cem ve Mehmet Beyler merhabalar,
Beğendiğinize sevindim. Hocam pcb sini adetli yapmayı düşünmüyorum. Çünkü MC1496 ların yardımcı compenantı çok. Ayrıca çok devre var. Yani sade bir devre değil. Hemen kısa zamanda oturulup yapılacak bir çalışma değil. Bu yüzden hiç bir arkadaşımı zora sokmak istemem. Ama yapmak isteyenlere de engel olmam. Her türlü bilgi yardımını da yaparım. PCB deki compenantların değerlerini bugün bitirdim. Ayrıca bir takım ayar bilgilerini içeren yazı da hazırlamam lazım. Sonra yayınlayacağım nasip olursa.
Herkese kolay gelsin. 73.
TA3EN:
Merhaba Arkadaşlar,
Pardus v.2QRP'nin Sprint Layod Çizimindeki bazı hataları düzelttim.Ve web sitemde yayınladım. Ayrıca üç tane de video yayınladım. Bu videolardan birisi Pardus'un iç yapısının kısa bir anlatımıdır.
http://ta3en.com/pardusv2.qrp.htm
Videolar:
https://youtu.be/nwJmF8w_4PE
https://youtu.be/9EawE0lgV9I
https://youtu.be/lvaUGXjQHFc
Herkese çalışmalarında başarılar dilerim. 73...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git