Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

4822 Hk Yardım.

<< < (2/2)

TA2PI:

--- Alıntı yapılan: TB2CUD - 10 Temmuz 2008, 21:05:45 ---Selamlar ,
 İnanılmaz yoğun bir dönem yaşıyorum . Bu sebeple cevaplar gecikmeli oluyor kusura bakmayın . Prgramda değişiklik yapılması lazım tonların değiştirilmesi için ki buda anlayan birini bile uğraştıracaktır . Şuan kullandığınız programın açılışında ne yazıyor? ve kaç kanaldır ?
 Bu cihazların sanırım ilk 88 kanal programını TA2NZ yazmıştı bizde yamaklığını yapmıştık . Sonradan başka tüm bandı kapsayan programlar çıktı mı bilmiyorum . Hangi programı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama tonu değiştirme konusunda ne kadar tadilat gerekir programda arkadaşlara bir danışayım ...

Saygılarımla ...

--- Alıntı sonu ---

Merhaba tekrardan....cihaz 81 kanal TRAD Ankara  yazıyor  acılısında.Baskada bir şey  yazmıyor..Parola harici..

TA2PI:
.....

Bilgiler ve ilgi  için  tesekkürler.. Cok  yardım sever bir camiayiz... Merak ediyorum .. Yardım  gerekmediği anlarda  nasılız acaba..?... Tıpkı bunun gibi  galiba..

1 radyo amatörü  olmaya çalısan birisi

TA2OD:
   isa bey merhaba
   4822 ila ilgili frekans yazılımını değiştirme değilde  elimizdeki  bulunan entegre içindeki bilgileri kopyalayarak sizinle paylaşabiliriz yazılımın yüklendiği 24 c 16 entegreden sipariş verdim büyük ihtimal cuma günü elime geçer sana bir kopya hazırlayabiliriz
   bir hafta sonu ereğliye  bekleriz

TA2PI:

--- Alıntı yapılan: TB2CXR - 16 Temmuz 2008, 21:36:31 ---   isa bey merhaba
   4822 ila ilgili frekans yazılımını değiştirme değilde  elimizdeki  bulunan entegre içindeki bilgileri kopyalayarak sizinle paylaşabiliriz yazılımın yüklendiği 24 c 16 entegreden sipariş verdim büyük ihtimal cuma günü elime geçer sana bir kopya hazırlayabiliriz
   bir hafta sonu ereğliye  bekleriz

--- Alıntı sonu ---

Tşk ederim Ahmet Bey.... İlginiz için.. Evet  sizleri dinleyebiliyor ama katılamıyorum...Umarım.. Bir aksilik olmazsa  sizin oraya  uğrayabilirim..

İyi Çalışmalar...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git