Ana Sayfa > Eksantrik Çalışmalar ***
VHF Lİneer Amp Projesi
TA4F:
merhaba. esasında bence eğer kartları kendimiz üretecek isek 4:1 ve 1:9 balunların sarıldığı tc-24 (24 ohm) ve tc-12 (tc-12) coaxları bulmaktır. kartın ve geri kalan soğutucu,bakır plaka,50v besleme hepsi TA dan temin ediliyor. ben linkteki rus ile uzun süre yazıştım fakat eleman paypal da direk ödemeden başka ödeme almadığından anlaşamadık http://eb104.ru/internet-magazin-shirokopolosnye-usiliteli-moschnosti-pa1000w/hf-power-amplifier-ldmos-trasistor-1200w-output/1-2-kw-ldmos-power-amplifier-1-8-54mhz-hf-for-blf188xr eğer dışarıdan kart getirebilme şansı olan var ise kargo üçretini paylaşarak lineer ve lpf kartlarını ortak getirebiliriz. kendimiz yapalım diyorsak da bu coax ları bulmamız lazım. 73
TA2NC:
Ben dun aksam kart siparisi verdim.
digitaliontechnologies.com adresinde 115 euro.
western Union kabul ediyorlar ve faturayi da istediginiz fiyattan gosterebiliyorlar.
20 euro da kargo parasi var.
western union masrafi da 50 lira civari tutuyor.
Kart gelsin inceleriz
TA4F:
hf bandı içinde üretselermiş iyimiş.73
TA2NC:
Bugun de bir hurdalik ziyareti ve harcanan paraciklar.
Bir aluminyum sogutucu(4 kilo) +Cisco 800-00166-03 3lu Fan+ 48V guc kaynagi Toplam 90TL
Bulunca fazla fazla aldim 3 adet SP4T anten switch.. Evet bu switch belki NC NO portlarina sahip degil ama, bir sequencer ile 2 adet kullansam giris-cikis icin gerekli role isini gorur.
Tabii Benimle NC-NO tarzi kw kaldiracak rolesini takas yapmak ya da satmak isteyen var ise tekliflere acigim.
Biraz kablo vs..
Kart kargoya verildi. Bir de LDMOS u almak kaldi...Onu ay basind akredi karti ekstresi kesilince artik :)
Evde kontrol icin bol miktarda ardunio mevcut.
Evet ozetlersek; BLF188XR, Bir aluminyum kutu(evdeki eski bilg. kasasi bu amacla kullanilabilir) bulunabilirse Anten Coax Rolesi
Bunun yaninda, swr+cikis filtresi icin de bir kart almayi dusunuyorum Yaklasik 70 euro ama onsuz da calisacaktir ilk asamada.
TA2NC:
Burayi takip eden arkadslara bir sorum olacak.
Malum bu devrenin altina koyulan Bakir bir sogutucu parca var.
MOS ile devrenin baglantilarinin ayni hizaya gelebilmesi icin de biraz oyulmus durumda.
http://www.w6pql.com/70cm/bigspreader.jpg şu şekilde.
Ankarada boyle bir parca bulup, isletebilecegim yer tavsiyesi olan var midir?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git