Ana Sayfa > Eksantrik Çalışmalar ***
VHF Lİneer Amp Projesi
TA2NC:
o da ebay de var
http://www.ebay.com/itm/1-2-KW-LDMOS-power-amplifier-1-8-54MHz-HF-for-BLF188XR-/152093756341?hash=item23697e8bb5:g:SIgAAOSw-0xYc0F3
TA3MHA:
Evet onu gördüm. Hatta bu amatörün lpf, kontrol kartı vs bir sürü ürünü var. Şeytan diyor atla git, koy çantaya gel ;)
73 de ta3mha Ateş
TA2FE:
Ateş Bey Selamlar,
Vallahi ben getirttim ama malesef BLf188xr ı bozdum :( . Nasıl oldu anlamadım ama çıkış alamıyorum . Bir arkadaşım uğraşmakta ama pek ümitvar görünmüyor. mosfet te pahalı olduğu için ikincisine elim varmadı. Biraz yazışmaları takip edeyim . Bir iki şey öğrenir isem yine hayata geçirmeye çalışayım . Bu arada TA2GC Engin arkadaşımıza da teşekkürler . Benim adıma uğraşıp eziyet çekmekte.
Selamlar,
Emin
TA3MHA:
Emin bey, işte en korktuğum şey :(
"Çağırma vicut bulur" derdi anneannem. Oğuzhan beyin kıvılcımı çaktığından beri mos'un patlama anı gözümün önünden bir film şeridi gibi geçiyor. Bu kadar çağırmaya kesin uçururum o mosu :(
Siz transistörü getirtip gerisini burada mı yapmıştınız, yoksa kit olarak mı getirttiniz?
Mos sahte olabilir mi acaba ?
73 de ta3mha Ateş
TA2NC:
Bu arada, bir alman firmasinin yaptigi kitleri incelerken (ayni mos ile yapiyor) pallet kartinda akım limitleme yaptigi ve gucu kontrol ettigi gibi bir bilgi vardi.
Bu tur bir devre yapmak mumkun mu.
48V 20A,25A 30A gibi degerler ile cihazin cikisini sınırlandırmak istesek. yok arkadas o kadar ampere can mi dayanir mi dersiniz..ne dersiniz?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git