Gönderen Konu: Yaesu VX2  (Okunma sayısı 265 defa)

Çevrimdışı TB3BAT

Yaesu VX2
« : 14 Ocak 2017, 23:19:07 »
Elimdeki Yaesu VX2 el cihazımı modifiye edip bandını açayım derken bir karışıklık oldu ve şu anda sadece amatör banda döndü.içindeki kayıtlı bulunan diğer bantlar silindi.Acaba başka bir wx2 den clone yaparsam eski haline geri döndürebilirmiyim ya da başka bir çözümü varmıdır.Bilgisi ilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.73

Çevrimdışı TB3BAT

Ynt: Yaesu VX2
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2017, 08:46:49 »
elinde yaesu vx2 cihazı olupta clonlama yapabilecek arkadaş varmı acaba?

Çevrimdışı TA5DDS

« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2017, 16:24:22 »
Atakan bey merhaba,

Elimde ara sira kullandigim bir vx-2 mevcut ama bugune kadar programlama ya da klonlama yapmadim.Isime yarar,kendi cihazimi kurtaririm derseniz bendeki cihazi size gonderirim,isinizi halledince geri gonderirsiniz.

Ister buradan isterseniz dsankir@thy.com adresinden ulasabilirsiniz.

TB5DDS

Çevrimdışı TA2CR

« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2017, 09:39:49 »
işte amatörlüğün en güzel yanı karşılıksız yardım 73

Çevrimdışı TB3BAT

« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2017, 21:06:08 »
Doğuş bey, öncelikle ilgi alaka ve cevabınız için teşekkür ederim.cihazdan cihaza clone yöntemiyle sorunu çözebileceğimi tahmin ediyorum.ozelden bilgilerimi yazıyorum

Çevrimdışı TA5DDS

« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2017, 18:12:19 »
Cem bey tesekkurler.

Atakan bey pazartesi gonderiyorum cihazi dun konustugumuz gibi.

Çevrimdışı TB3BAT

« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2017, 20:24:53 »
öncelikle bitlik ailesine ve bu ailenin nadide bir amatör ruhuna sahip Doğuş beye çok teşekkür ederim.Programsal olarak sorunlu cihazımın derdini kendisine ait vx2 cihazını göndererek çözmemde emeği ve katkısı olan doğuş beye onsuz teşekkürler.amatörlük ruhunu yaşayan ve yaşatan arkadaşlar sayesinde sorunları çözmek daha kolay.Aynı sorunu yaşayan ve yaşayabilecek arkadaşlara tavsiyem aynı başka bir cihazdan clone özelliği ile veri aktarımı yaparak kurtuluyorsunuz.yazılım tekrar geri geliyor.

Çevrimdışı TA5DDS

« Yanıtla #7 : 26 Şubat 2017, 17:44:13 »
Atakan bey,rica ederim,ne yaptik ki? Sorunu cozmeniz onemliydi,onuda basarmissiniz zaten,gerisi teferruat...

Selamlar,saygilar.