Yüksel bey ,iyi çalışmalar,
Öncelikle bu sistemlere iyi para verip alan meraklılar var.Ayrıca bu sistemlerde kullanılan Audio transformatörlerini imal edip satan firmalar belirli ve dünya kadar paralara bunları imal edip satıyorlar, benzer şekilde besleme transformatörü ile ve şok filtre bobinini de imal edilip satanlar gene var.Sonuç itibari ile 4adet EL34 , 4 ADET ecc83/ecc87 den oluşan stereo ses amplisinin sadece iki adet çıkış transformatörüne istedikleri miktar: 450+450 us , ve buna ilave besleme transformatörü 350 us olduğuna göre varın siz hesap ediniz. (Trafocu Hammond Transformer.) Ülkemizde sarıyorum deyip saran kişiler var ama istenilen para gene de ..nın nikahı bir para, ha bu parayı verip ampli satın alan veya ülkemizde imal edileni bir şekilde satın alan arkadaşlarımız olduğunu da biliyorum.Sormak lazımverdiğiniz para ile aldığınız sonuçtan memnunmusunuz ? diye.
Web sayfalarında yazılı sözde acayip uzmanların yorumları var, Odyofil ile başlayan teraneleri devam ediyor,bildiğimiz speaker kablosuna bilmem kaç yüz eoro verip sistemdeki speakerlarına takanlar var, satan yerle bazen konuşuyorum ve bilgi almak istiyorum aldığım cevaplar,Allahlık Alibey.