Gönderen Konu: Yurt dışından bavulda telsiz getirmek  (Okunma sayısı 232 defa)

Çevrimdışı TA2LYA

Yurt dışından bavulda telsiz getirmek
« : 13 Eylül 2016, 10:18:12 »
Merhabalar arkadaşlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım Amerika'ya gidecek. Ondan bana bir el telsizi(Yaesu VX-8DR) getirmesini rica ettim. Oradaki firmalardan biriyle yaptığım görüşmeler sonucu telsizi benim Türkiye'den alabileceğimi ve Amerika'daki arkadaşımın adresine teslim edebileceklerini belirttiler. Ayrıca Türkiye'ye dönüşte de hava limanında bavul içerisinde telsizi geçirirken sorun yaşamayacağını söylediler.  Türkiye'ye girişte nasıl olur bilmiyorum. İnternet üzerinde başka forumlarda bununla ilgili yazılar okudum lakin hepsinin yazılma tarihi yaklaşık 5 sene öncesine tekabül ediyor.  Şu aralar bunu deneyen var mı aramızda? Varsa ne gibi pürüzlerle karşılaştı? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ahmet Yakar  |  Türk Hava Kurumu Üniversitesi

Mekatronik Mühendisliği #4

Çevrimdışı TA8A

Ynt: Yurt dışından bavulda telsiz getirmek
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2016, 17:49:04 »
Ahmet Bey,

Ana sayfada sağ üst köşedeki arama kutucuğuna "yurtdışı" yazıp aratırsanız ayrıca "gümrük" yazıp aratırsanız bu konu ile ilgili size yardımcı olacak mesajları bulabilirsiniz. Ayrıca yine ana sayfada "havaalanı" yazıp aratırsanız yurt içinde bile hava alanlarında telsiz taşıyan amatör arkadaşlarımızın karşılaştırkları sorunları okuyabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim. 73

Bilal Ekmekci, TA8A