Ana Sayfa > Beraber yürüdük biz bu yollarda! ***
TRAC İstanbul'dan nostaljik bir foto
TA1L:
Biraz önce TA1D Mehmet arkadaşımdan gelen ve kendisi tarafından tarihi 1994 yılı olarak belirtilen bu fotoğrafı paylaşmak istedim.
TA1F Tuncer (SK) arkadaşım bir konuda fikir belirtiyor, TA1L hayran, TA4E ciddi, TA1CQ umutsuz dinliyor 🙂
TA2RA:
Hey gidi eski günler heyyy...
Ne güzel insandı rahmetli :( Allah rahmet eylesin.
TA1L:
Evet Mert çok iyi bir insandı, ilk gençliğimizde arkadaş olduk, birbirimizin evinde kaldık, contestlere katıldık, gezilere gittik, sonra çocuklarımız arkadaş oldu. TA1L, TA1F ve kucağımda TA1LLL
TA2GC:
Tuncer bambaşka bir insandı,çok anılarımız var gülmekten öldürürdü bizi,Bencher'ini bana hediye etmişti,bende Emin'e verip kurtuldum her gün görüp üzülüyordum..nur içinde yatsın güzel dostum,tek dileği vardıi,Engin haritada Iota olabilecek bir kayalık vardı,varmısın derdi..arkadaşları Tunceri anmak için bir şeyler tertiplemişler en ufak bir haberim bile olmadı o'da ayrı bir sıkıntı neyse....
TA2BN:
TA1F Tuncer Topdemir. Rahmetli arkadaşım ,müdürüm ,nalet tatarımız.
Çok ama çok şey var söylemek istediğim, sözün bittiği yer bu olsa gerek; mümtaz insan,mekanı cennet olsun. Kendisini her toplandığımızda rahmetle anıyoruz. Bu bize yetmeyip 2013 den beri onun adına özel işaret alıp CQWW ssb yarışmalarına katılıp bir şekilde kendisinin ruhunu şad etmeye çalışıyoruz, ne mutlu bu evladı yetiştirenlere.Ekte onun adına katıldığımız yarışmalarda yolladığımız qsl kartın arka yüzü.TA2BN .Rebi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git