Fotoğraflara bakınca dinazorlar locasında yerim çoktan ayrılmış gibi bir hisse kapıldım ne hikmetse !...
Bahse konu güçümüz 2.5KW lakin bende 500Watts lık bile güven uyandırmadı gördüklerim
Nasıl yani dedim kendimce bu kompenentlerlemi, bu soğutmaylamı, bu vakum olmayan rölelerlemi, bu cücük kadar filtre devresiylemi,
24 saat kontak kapamayınca ne yaparki ? diye gelip geçti aklımdan sorular .
Sonra birde halen kullanmakta olduğum linear amplifier ımın yapısına bir göz attım hayal perdemde: sadece 1KW verebilmek için dizayn edilmiş TW1000 imin beslemesi, 250Watts lık 4 adet modülleri, ucuna herhangi bir tel bağlayıp akorda getirip dibine kadar abanıpta cep radyoma bile sarkmayan çıkış filtreleri, yaklaşı 50KG gelen ağırlığı vs vs ....
Araba bilhassa motosiklet kullananlar bilir torksuz araçların eziyetini motorun acizliğini videslerle oynayarak absorbe etmeye çalışırsın lakin torklu bir motosikletin yada arabanın güç ve güven duygusunun keyfini hiç bir zaman vermez ,
özetle benim babadan kalma sağlamlık anlayışıma pek güven verici gelmedi bu görseller .
Sanırım hayatımız boyunca ne kadar boyut o kadar güç anlayışı empozesine maruz kalışımızdan hep bunlar :)
Kalın sağlıcakla ...