Gönderen Konu: Türkiye Çağrı Bölgeleri haritası ve TA2J Fazıl Turkan (SK)  (Okunma sayısı 119 defa)

Çevrimdışı TA8A

Kıymetli Arkadaşlar,

1999 yılı idi. Rahmetli Fazıl (TA2J) abi ile konuşurken "düzgün bir TA çağrı bölgeleri haritası olmadığından" bahsettim. Kendisi de "hemen hazırlayayım" dedi. Bir tanesi yalnız illerin gösterildiği olmak üzere aşağıdaki beş farklı haritayı gönderdi.

Ama heyecanla olsa gerek haritalarda yanlışlık vardı. Şırnak 8. bölgede olması gerekirken 9. bölgeye dahil edilmişti. Ben haritalardaki yanlışlığı fark edip kendisine ilettim. Ayrıca içlerinden bir tanesinin daha güzel olduğunu söyledim. (Map C86)

Kendisi de bu modeli düzeltti, bana gönderdi ve ben de yayınladım. Zannederim ilk hazırlanan çağrı bölgeleri haritasıydı. Daha sonra başka bir eksikliği fark ettik. Ben bu eksikliği haritayı yayınladığım sitede altına bir not ekleyerek tamamladım. 

Daha sonra bazı sitelerde bu haritayı TA2J Fazıl abimin adı silinmiş olarak ve eksik haliyle yayınlanırken gördüm. Gülümsedim.

Diyeceksiniz ne oldu da bunları yazdın!! Hiç bir şey olmadı, yalnızca Nisan 1999 tarihinde gerçekleşen bu olayı hatırladım, Fazıl abimi hatırladım, o kadar.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

DİKKAT!!!!! AŞAĞIDAKİ BÖLGE HARİTALARI YANLIŞTIR!!! KULLANMAYINIZ!!!!!
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 15:45:56 Gönderen: TA8A »