Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

His Majesty The King of Spain contest hakkında!

<< < (2/2)

TA1HZ:
Değerli Arkadaşlar,
Valla bütün bu dediklerinizden Friedrichshafen'da bahsi geçen zaman içinde benim EA operatörleri ile yapmış olduğum eyeball contact sayısı ile hepinizi geride bıraktığımı görüyorum. Hi hi hi hi...
Şaka bir yana hepinizin elinize sağlık. Contest her ne kadar yarışma hırsını-azmini içersede bence esas önemli olan havada biraz zaman geçirmemizi sağlaması, keyif vermesi.
QSL kartlarınız ilgili yabancı clublara teslim edilmiş olup şu an için yeni postalama , en azından 3-4 ay için, ufukta görünmemektedir. Gelecek sene çok daha geniş katılımlı bir fuar yapmaya ne dersiniz? Görebildiğim kadarı ile Almanya yerleşimli DL-TA arkadaşlar dışında sadece TA2SD Selim Canbeken ve ben etrafta idik.
Bu hafta sonu olacak olan VHF_UHF Contestte kısmetse Yalova sırtlarında olacağız. Bakalımhayırlısı, belki bu sene İzmir tarafına daha rahat açılım olur.Sağlıklı mutlu bol DXli ve QSOlu günler dileklerimle.
TA1HZ

TA3GO:

--- Alıntı yapılan: TA1HZ - 01 Temmuz 2008, 12:10:09 ---QSL kartlarınız ilgili yabancı clublara teslim edilmiş olup şu an için yeni postalama , en azından 3-4 ay için, ufukta görünmemektedir.
Bu hafta sonu olacak olan VHF_UHF Contestte kısmetse Yalova sırtlarında olacağız.
TA1HZ

--- Alıntı sonu ---

Tevfik Abi selamlar,
Kartlar için tekrar teşekkür ederim,
Yalova sırtlarında başarılar dilerim, Grup çalışmasıyla yeni bir çağrı
işareti ile mi katılacaksınız ?
İyi günler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git