Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

0-30 Volt 10 Amper Kısa Devre Korumalı Güç Kaynağı

<< < (2/6) > >>

TB5CVN:

TA5AE:
Sağolun varolun.
Bir de Adana da hazırlayıp hesapladığım şemadaki devreye  ve  kompenent ölçülerine uygun PCB çizip  basan bir yer bulsaydım, da şu üniversal pcb lere veda etseydim iyi olurdu.
Proteus çok zor ve zahmetli gerçekten.
Bu arada, proteus dışında ne kullanır bizim camia?  Merak ettim.

TA5AE:
Yazıcı dert değilde, bu saatten sonra birde laser yazıcı alırsam, fotokopili alırım.O da az biraz tuzlu. Zaten evde dost akrabanın kullanamayıp, bana verdiği 4 adet kartuşlu yazıcının üzerine, evde yer kalmaz.

TA4AAC:
eğer kullanacağınız voltaj 28 voltun altındaysa, yani 13,8 gibi voltajlar kullanacaksanız aradaki voltaj farkının ISIYA DÖNÜŞECEĞİNİ unutmayın... bu sebeple soğutucunun büyüklüğü önemli olacaktır.

TB6BOZ:
Merhabalar ,
Arkadaşlar devreye şöyle bi baktımda bu devrede geri besleme olmadığından voltaj düşüşü çok olur  kullananlar var ise yazabilirler 73.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git