Gönderen Konu: DOSYA İNDİRDİKTEN SONRA TEŞEKKÜRÜ UNUTUYORUZ GALİBA  (Okunma sayısı 273 defa)

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
Değerli arkadaşlar,

bilindiği gibi pek çok bilgiyi bu tür sitelerde bulabiliyoruz hepimize lazım olan proğramlar veya bilgiler
zaman zaman işimize yarıyor ve paylaşımda bulunan arkadaşımız sayesinde bu proğramlara ulaşabiliyoruz
dışarda bulunması temin edilmesi mümkün olmayan bilgiler veya proğramlar bu siteden veya buna benzer
sitelerden indirdikten sonra paylaşımda bulunan arkadaşa bir teşekkürü esirgiyoruz
oysa temin ettiği bilgi belkide başka bir yerde bulunması mümkün olmayan bilgilerdir. bir bakıyorsun
proğramın indirilme sayısı 30......  olmuş bir teşekkür bile yok

Çevrimdışı TA9V

Ynt: DOSYA İNDİRDİKTEN SONRA TEŞEKKÜRÜ UNUTUYORUZ GALİBA
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2015, 23:01:51 »
Hayati abi dedikleriniz çok eskilerde kaldı.
ta9v.73. - ta9v@hotmail.com - 0533 641 07 22 -  41 51 15 E - 41 12 22 N

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2015, 09:58:09 »
Hamit hocam sağlıklı günler diliyorum
teşekkür etmenin eskisi yenisi olurmu  hocam 73

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2015, 23:59:33 »
Hayati Bey
Teşekkür edilecek kişi  özel biri mi? yoksa genel bir ifade mi?
Özel biri ise ben buradan hemen bir teşekkür göndereyim.

Emek vermenin değerini sanırım biraz biliyorum.  Yıllardır müzik toplarım.  Sayısı 50 yi geçmez, fazlasını silerim. Müzikler ki, birçoklarının orijinal söyleyeni kaybolmuş, bazı müziklerin kendileri tamamen kaybolmuş, internete atılan pek çok müzik kaitenin çok çok uzağında...Bulduğum bazı kasetlerde ki müzikleri ancak kendi yöntemlerimle kayda geçirebiliyorum, başkalarının (çoğunun)yaptıkları kayıtları sanki müzik katliamıymış gibi görüyorum.
Elime Tecsun ICR-100 geçti. Bu cihaz 10.5--6--2.5 cm ebadında MP3 çalar, FM radyosundan içindeki  hafıza kartına kayıt yapabilen  yüksek ses kalitesine sahip bir cihaz. Gerçi ben henüz bu yöntemle daha tek bir müzik bile almadım.  Topladığım müzikleri bir hafıza kartına yerleştirip bu cihazın içerisine taktım. Cihazı zaman zaman öğretmen evini bahçesine götürür kısık sesle çalardım. Benim müzikler takdir gördü. Sandılar ki elimdeki bu cihaz şarkıları güzel söylüyor!.  Biri Çinden bu cihazı getitdirdi. Ama benim müziklerin kalitesini tutturamadı.
--Arkadaş   senin şu kartı ver de kopyalayım. Benim müzikler birşeye benzemiyor!
--Sen ne istediğinin farkında mısın.?   (Gerçi  bu  müzikleri  isteyen 4-5 arkadaşa verdim ama)
 Bu müzikler buraya 5 dakikada kopyalanmadı. Yüzlerce müziğin içinden saatler harcanarak seçildi. Saatlerce , günlerce, yıllarca araştırma yaparak bulmaya çalışıldı, kötüdür diye yüzlercesi silindi, birçoğunun formatı Tecsun da çalışmadı, müziğin formatrı değiştirildi.  Ben ne anlarım müzik formatından, ama öğrenmek zorunda kaldım.   Zamanlarımın birçoğu bu işlere gitti. Daha buraya gelmeden silip attığım  üç müzik parçası için 4 saat harcadım.
Biraz çabala da emeğin ne olduğunu öğren!
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 00:05:06 Gönderen: TB6BHK »

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2015, 10:54:44 »
Hüsnü hocam müzikle ilgilenmiyorum.
Arkadaşlarımız zaman zaman  ellerindeki
bilgileri, dökümanı, çalışmalarını paylaşıyorlar
bu arkadaşlarımızı kast etmiştim,Konu
telsiz ve telsiz proğramları ile ilgilidir.

Biraz çabala da emeğin ne olduğunu öğren!
sizden alıntı
kast ettiğiniz kim hocam tam olarak anlıyamadım
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2015, 11:06:34 Gönderen: TA2VW »

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2015, 12:36:02 »
Değerli Hayati Bey
 Kusura bakmayın, Sizi biraz geç tanıdım.
Osman Zorbaz Bey sizin  4822  hex üstadı olduğunuzu söyledi. Daha önce bilsedim size daha mantıklı birşeyler yazardım.  Maksadım bir şeye emek verilmiş ve birileri de bu emekten istifade etmişse o kimseye elbette teşekkür edilmelidir. Sizi desteklemek için birşeyler yazayım dedim. Ama pek iyi birşeyler yazamadım.
Siz  kendinizi tamamen amatörlüğe adamış birisiniz. Amatörlerin büyük bölümüne hitab ediyorsunuz. Amatörler sizin eserlerinizden istifade ediyorlar. Ben de sizin eserlerinizi kullanıyorum, ama biraz geç öğrendim.
Keşki benim de  birazcık hex ve benzer birşeylerim olsaydı da arkadaşlara faydalı olsaydım. Bir konuda uzman olmak elbette çok güzel bir şey.
Bernim amatörlüğüm biraz kıttır, farkında olmayarak biraz konu dışına çıkıyorum, Sizi ancak bu salı biraz tanıyabildim.
Benim konu ettiğim sahsın amatörlükle hiç ilgisi yok.
Eserleriyle buraya katkıda bulunan tüm amatör arkadaşlara bizlere yardımlarından dolayı memnuniyetimi bildiririm.
sağlıcakla

Çevrimdışı TA3IHD

« Yanıtla #6 : 11 Kasım 2015, 14:40:29 »
Hayati bey size çok hak veriyorum.
Ülkemizde biribirine  bilgi yardımı yapılıyor. Aslında bu durumda teşekkür ediliyor.
Birde ülkemizde HF QRP nin yani ssb superheterodin sistemin iyice anlaşılması ve mükemmel uygulanmasının mümkün  olması F6BQU sayesinde olmuştur. Ben defalarca karşılıklı mail ile Luc Pistorius'a teşekkür ettim.
Bir kişiyi daha hatırlamalıyız: LU5DJV  bu arkadaş AD9850  DDS  arayüzü ( kontrol unit) pic16f628 entegreli hex file ve pcb leri dahil, her bilgiyi hiç kıskanmadan vermiş. Kendisine defalarca teşekkür ettim. Bu dds ve arayüzü transceiver devresinin kalbi. Bu sayede önümüz açıldı. Saygılarımı sunarım. 73