Gönderen Konu: ASELSAN 4826 UHF CİHAZLAR  (Okunma sayısı 246 defa)

Çevrimdışı TA6AHD

TA Callbook kaydı

Haldun Duman
    ÇORUM
  • Hamlet
  • *
  • NE OLDUGUNA DEGİL NE OLACAGINA BAK
ASELSAN 4826 UHF CİHAZLAR
« : 28 Mayıs 2012, 23:09:46 »
DEGERLİ AMATÖR ARKADAŞLARIM....HURDADAN TOPLADIGIM 2 ADET ASELSAN 4826 UHF CİHAZ VAR ..BU CİHAZLARI AMATÖR BİR ARKADAŞIM GEREKLİ DÖNÜŞÜMLERİNİ YAPTI BİR AMATÖR ARKADAŞIMDA EPROMLARINI YÜKLEDİ BENDE CİHAZLARI PIRIL PIRIL TEMİZLİKLERİNİ VE DIŞ BOYALARINI YAPTIM CİHAZLAR FISTIK GİBİ OLDU AMAAAA.......CİHAZLARIN HER İKİSİDE GÖNDERME YAPIYOR FAKAT ALMA YAPMIYOR .......BENİM ÇOK FAZLA ELEKTRONİK BİLGİM YOK FAKAT BANA ANLATIRSANIZ BEN ELİMDEN GELENİ YAPARIM.....CİHAZLAR ROLELİ KANALLARDA KANAL İSİMLERİ YAZIYOR FAKAT SİMPLEX KANALLARDA ARIZALI FREKANS YAZIYOR AMA YİNEDE GÖNDERME YAPIYOR...ÇORUMDA 432.500  88.5 TONLU SİMPLEX LİNK VAR ANKARA İLE 5/9 GÖRÜŞÜYORUM AMA DUYAMIYORUM....EGER BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM........ ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..HALDUN

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
Ynt: ASELSAN 4826 UHF CİHAZLAR
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2015, 00:28:37 »
Haldun ARZ FREKANS yazmasının sebebi osilatorün kilitlenmemesi olabilir dinlemeyi kontrol eden kısma bak trimer veya buna benzer ayarı kapsama alanı içerisine almalısın kilitleyemediği için ARZ FREKANS bigisini verir.bu durumla TX yaptığında da kilitten çıkabilir.ayarlamalısın

Çevrimdışı TB3BMA

« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2015, 00:32:48 »
çorumda UĞUR GÜR Kardeşimiz var kendısı ıle bı temasa gecebılırsenız seve seve yardım edıcektır slm

Çevrimdışı TB6BOZ

« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2015, 20:22:56 »
Merhabalar
Haldun abey bu tarafa doğru gönderebilirsen yadımcı olabiliriz