Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

ad9850 dds yeni

<< < (6/9) > >>

TA3LG:
   Sait bey bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Ares ile basklı devresini hazırlamaya başladım. DDS in beslemesi ile ilgili bir yerde okumuştum, 5 volt'un fazla geldiğini ve ısınmaya yol açtığını bu yüzden bir önceki versiyonunda dds beslemesini 5 volt'a seri 2 diot bağlayarak yapmıştım. Yine aynı şekilde uygulayacağım. Çizim bittiğinde kabul ederseniz kontrol için size göndermeyi düşünüyorum.
73. kolay gelsin.

TA3LG:
Sait bey merhaba,
Bakılı devrenin yarısı bitti sayılır.ancak br noktada takıldım. Pik entegrenin 27 nolu bacağına "kapat" görevi verilmiş ama nereye bağlanacağını bulamadım. Yrdımcı olursanız sevinirim
73. İyi hafta sonları dilerim.

TA2AKY:

merhaba hocam
9850 beslemesini aynen öyle yapıyorum( 4volt civarı) ve bu arada 5 dakika çalıştıktan sonra 9850 deki125mhz osc değerine bakıp değeri öyle giriyorum.

27 nolu bacak beslemeyi kesmeye yarıyor.zipin içinde nasıl çalıştığı yer alıyor.
yukardaki ares dosyasını açamadım ayrı bir klosere kaydet klasöru öylece gönder.

kolay gelsin
73

TA2AKY:
merhaba hocam
9850 beslemesini aynen öyle yapıyorum( 4volt civarı) ve bu arada 5 dakika çalıştıktan sonra 9850 deki125mhz osc değerine bakıp değeri öyle giriyorum.
27 nolu bacak beslemeyi kesmeye yarıyor.zipin içinde nasıl çalıştığı yer alıyor.
yukardaki ares dosyasını açamadım ayrı bir klosere kaydet klasöru öylece gönder.
kolay gelsin
73

TA3LG:
Sait bey iyi günler
Bir baskılı  devre hazırlamaya çalıştım..  Hatalar var mı bilmiyorum .Bir göz atarsanız sevinirim.
73.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git