Maile cevap olarak, parayı göndermeyi kabul ettiğimi söyleyip, paypal hesabını rica ettim. Bana gelen mail, yine oldukça nazik bir metindi.
Cevap mailimde, ingilizcemin kötü olduğunu belirtmiştim. Bu sebeple Türkçe mail göndermiş.
Merhaba Furkan,
Senin QSL ´lerin ve Dilekcen geldi, fakat Dilekcen Imzalanmamis. Senin bu iki QSL ´lerini kontrol ederim ve Dilekceni iletirim.
Yinede en iyisi beklemek bu iki DXCC LoTW icinde onaylana kadar, bu iki QSL`ler acikca cok pahali.
Basic Fee: 25,00 Dollar (101 qsl´ler icinde)
Ayriyeten Masraflar LoTW:
Basic Fee : 10,00 Dollar
QSL (98): 10,00 Dollar
Zertifika: 12,00 Dollar
Zertifika Posta Ücreti: 15,00 Dollar
Hepsi toplam 72,00 Dollar, bundan 25,00 Dollar senin Dilekcenin üstünde ödenmesi mecbur ve kalan LoTW icinde Kredit karti ile ödeme yapabilirsin, ARRLBaska bir yol tanimiyor.
Sen hala Dilekcenle bu iki QSL`lerini isleme girmesini istiyorsan, Lütfen 25,00 Dollari Paypal ile bana yollaman gerekiyor:
pit@dk5dc.com.
Bana Mutlaka Dilekceni imzalayarak yollaman gerekir.(bei ` Àpplicant Signature` ).
73 ´ler Peter DK5DC
Peter'in dediği gibi.. 2 qsl için değer mi diye düşünmeden edemiyor insan. 2 aydır 98 confirmed'de beklemek üzüyor insanı. Üniversite sınavlarına hazırlandığım için artık ne kadar dx kovalayabilirim bilmiyorum.
Zarfın içindeki yeşillikler posta masrafını ancak karşılıyor :) Daha çok $ koymak gerekiyormuş.
Bu vesile ile QSL Checker'lara kart gönderirken, 25 dolar işlem ücreti göndermek gerektiğini öğrenmiş olduk..