Gönderen Konu: GEÇMİŞTEN GELEN ÇOK DEĞERLİ BİR eQSL  (Okunma sayısı 362 defa)

Çevrimdışı TA2MES

GEÇMİŞTEN GELEN ÇOK DEĞERLİ BİR eQSL
« : 01 Temmuz 2015, 01:07:59 »
Bugün e-QSL sitesine baktığımda Bilal ağabey tarafından gönderilen ve 1983 yılında yapmış olduğumuz bir qso ya  ait olan ve benim için müstesna bir anlamı ve değeri olan bir e-qsl  kartı olduğunu gördüm.Kendisine bu jesti için çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
Gsm : 543 232 41 08
Bilmek için paylaşmak,paylaşmak için bilmek gerek.
73'S

Çevrimdışı TA8A

Ynt: GEÇMİŞTEN GELEN ÇOK DEĞERLİ BİR eQSL
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2015, 14:54:03 »
Erhan Amca,

1980-1985 arası QSO larımı da yavaş yavaş elektronik hale getirdim ve LoTw, E-QSL, QRZ ve DARC sitesine yükledim. Amatör arkadaşlarıma elektronik QSL borcumuz da kalmasın istedim. Bir kaç arkadaşımız da eski loglarını bu sitelere yüklemişler. Onları da görünce sevindim. Size de eski loglarınızı yüklediğiniz için teşekkür ederim.

Logları elektronik ortama aktarırken o zamanı tekrar yaşadım. Log kenarına aldığım notlar beni başka yerlere götürdü. SK arkadaşlarımıza rastlayınca daha da fazla hüzünlendim. 1980 ve 1981 yıllarında QSL manager olarak rahmetli Tuncer Topdemir TA1F (eski TA1NAG) yardımcı oluyordu. Logların üzerinde onun çarpı işaretlerini görmek de ayrı bir konu. Neyse,,,,

Sağlıcakla kalınız.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2015, 19:36:31 »
Keşke benimde olsa   :(

Çevrimiçi TA3EP

« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2015, 21:27:24 »
Şu satırları okurken inanın gözlerim dolu dolu oldu. Size ve eski/yeni tüm loglarını elektronik QSL ortamlarına yükleyen ülkem amatörlüğünün duayeni olmuş tüm amatör ağabeylerime çok çok teşekkür ederim. Bu kayıtlar aynı zamanda ülkemizde yapılan amatör çalışmaların bir çeşit hafıza kayıt belgeleri olacaktır. Sayenizde bizler de ülkemizde amatörlüğün bu güne gelmesinde ne kadar uğraş verildiğini göreceğiz. Sizleri örnek alarak sizin yolunuzdan yürüyecek ve hep birlikte TA nın adını layık olduğu yerlere taşıyacağız. Ecnebi amatörlerin kullandığı tüm çağdaş ortamları TA lar olarak bizler de rahatlıkla ve ustalıkla kullanacağız. Sağolun varolun. 

73
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA6ABE

« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2015, 12:31:20 »
Keşge benimde olsa iyi  olurdu.

TA6ABE