Gönderen Konu: Alibaba firma hakkinda  (Okunma sayısı 215 defa)

Çevrimdışı TA7AC

Alibaba firma hakkinda
« : 17 Haziran 2015, 13:52:16 »
Alibaba diye dis kaynakli her cesit elektronik malzme bulunuyor.bu firmadan malzeme getiren herhangi bi arkadas veya bu firmaile calisan turk firmasi hakkinda bilgi verecek arkadaslara tesekkur ederim.73 ler

Çevrimdışı TA3EP

Ynt: Alibaba firma hakkinda
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2015, 14:22:29 »
Bir kaç defa ürün satın almışlığım var. Sorunsuz bir yer. Ürünler tek bir mağazadan gelmiyor, bizdeki gittigidiyor vb. benzeri bir yapısı var, her satıcı alibaba üzerinden kendi ürününü pazarlamakta. Dolayısı ile firma adından çok, hangi satıcı ile alışveriş yaptığınız önem kazanmakta. Benim aldığım ürünler 40-45 gün gibi sürelerde gelmiş idi.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA7AC

« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2015, 15:44:32 »
Ahmet bey nasil hangi yolla temin edebilirim bir yo tarifi yaparsan cok sevinirim.yanit verdigin icinde tesekkur ederim

Çevrimdışı TA3EP

« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2015, 16:12:09 »
Kadir bey maalesef şu anda özel bir yazı hazırlayacak kadar vaktim yok, özür dilerim.

Ancak google'de bu konuda bayağı Türkçe açıklama mevcut. Örnek olarak şu linki önerebilirim:
http://ddguclu.net/2014/10/aliexpress-comdan-nasil-alisveris-yapilir/

Bir de Google'dan genel bir arama linki vereyim, siz orada çıkan satırlara tıklayıp inceleyin:
https://www.google.com.tr/search?hl=en&q=AL%C4%B0BABADAN+NASIL+ALI%C5%9E+VER%C4%B0%C5%9E+YAPILIR&gws_rd=cr,ssl&ei=vmyBVfmcBcTRswHvlrfYBw

73
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA7AC

« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2015, 19:10:21 »
Ahmet ilgilenip cevap yazdigin icin tesekkur ediyorum.73

Çevrimdışı TA1DX

« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2015, 15:08:58 »
Kadir Bey, Alibaba, daha çok toptan alım yapacaklara hitabeder, Verdiği fiyatlar fabrika teslimidir, Perakende alışveriş için www.aliexpres.com u tavsiye ederim, buradaki fiyatlar, nakliye dahil ödeyeceğiniz fiyatlardır.

Selamlar, Atila