Gönderen Konu: İCOM-718 KULLANIMI İLE İLGİLİ YARDIM  (Okunma sayısı 152 defa)

Çevrimdışı TA6HA

TA Callbook kaydı

Hasan Büyükurvaylı
    ÇANKIRI
  • OM/YL
  • TRAC Çankırı Merkez Şube Başkanı
İCOM-718 KULLANIMI İLE İLGİLİ YARDIM
« : 21 Haziran 2015, 19:40:35 »
Merhabalar,
Temsilciliğimizde bulunan Icom-718 HF cihazın A-4 Otomatik anten tuneri ile kullanımı hakkında bilgi edinmek istiyoruz.
Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
TA6HA/2860614

Çevrimiçi TA8AT

Ynt: İCOM-718 KULLANIMI İLE İLGİLİ YARDIM
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2015, 20:13:39 »
718 telsiziniz ah-4 tuneri destekliyor. Ne tür yardım istiyorsunuz?
I LOVE İCOM

Çevrimiçi TA8AT

« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2015, 12:44:33 »
Hasan bey icom 718 in öncelikle menüsüne girin. Bunun için öncelikle cihaz kapalı iken SET tuşu ile beraber cihazın power açma tuşuna basarak cihazı açın ve menü karşınıza gelecek. Daha sonra up-dn tuşları ile TUNER type yazan bölüme kadar inin. Ekranda no- 4 veya 18 üçünden biri yazar. Telsizin dial (frekans) tamburu ile oynayarak 4 yazan bölüme getirin. Burada tuner on yaparsanız ah-4 tuner çıkışı aktif olacaktır. Şimdi birde PTT tune u aktif edelimki ekstra güvenlik için bunun içinde yine menüdeyken yukarı aşağı up-dn ile PTT tune kısmına gelin ve dial ile burayıda ON yapın ve cihazınızı pwr tuşu ile kapatın. Şimdi cihazınızı normal bir şekilde pwr ile açtığınızda cihazınıza ah-4 tuneri bağladığınızda çalışacaktır. Telefonda konuşup sizin cihaz başında olacağınız saatte müsait olamayacağımdan buradan yazdım. Takıldığınız zaman sorun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım. 73..
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA6HA

TA Callbook kaydı

Hasan Büyükurvaylı
    ÇANKIRI
  • OM/YL
  • TRAC Çankırı Merkez Şube Başkanı
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2015, 14:09:29 »
Güç kaynağında bir sorun var,halleder halletmez size haber vereceğim.İlginiz için teşekkür ederim.Ayrıca Onur bey Telefonda bahsetmiş olduğunuz anten şemasını çizim olarak gönderebilirmisiniz.Birde bu cihazlarla ilgili dökümanlar kullanım ve set değerleri ile ilgili.
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 14:14:06 Gönderen: TA6HA »
TA6HA/2860614