Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

LU5DJV "TÜMLEŞİK" DDS PCB

<< < (2/7) > >>

TA7R:
Kart 12.5cm e 7.5 cm  kenarlarından atılarak 10cm x 6cm e kadar düşürülebilir ama o zaman vidaları yollara yakın açmak gerekecek . Bu haliyle bir qrp ön paneline monte edilebilir .
Küçük kozmetik iyileştirmeler sonrası en son çizimi ekliyorum.

TA7R:
Arkadaşlar afedersiniz , iki pcb çıkarttım dds si monte edecektim , smd 7805 için kullandığım kılıf uygun gelmedi , areste yok bulamazsam yeniden kılıf çizip pcb yi düzelteceğim. Uygulamayı düşünenen arkadaşlar , düzeltilmiş pcb yi beklerlerse daha iyi olacak. Hatta bundan sonra montajı yapmadan pcb yayınlamayacağım. 73 ...

TA7R:
Aslında sorun benim 7805 smd için "daha yüksek amperli" olarak tercih ettiğim D2pak kılıflı 7805 den kaynaklandı , pcb ye  " dpak" kılf 7805 takılırsa sorun yok . Zaten anten analizörüne dpak 7805 kullanmıştık , o da mikro işlemci ve lcd çalıştırıyor.
Ben dpak 7805 i takacağım . dpak2 yi denememde büyük geldiğinden dolayı "arkadaşlara yanlış pcb verdik" düşüncesiyle aceleyle yukarıdaki mesajı yazdım , daha sonra "dpak 7805" ile sorun olmadığını gördüm. Aslında en iyisi normal dip 7805 i yatık kullanmaktı ama areste yatık kılıfı yok , çizmesi de sıkıntılı ..

TA7R:
Montaj bitti, test yarın nasipse ...

TA7BB:
Merhaba.
Tebrikler usta güzel olmuş  73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git