Sağolasın Hulusi Dündar Bey
Bahsetmiş olduğunuz devre ilk olarak " Page38.htm" uzantılı olarak bir sitede yayınlanmıştı. Hala da yayında. P büyük harf. Yıllarca bu devreyi yapmadım. Sizin hatırlatmanız üzerine bu sene yaptım.
Hulusi bey bahsettiğiniz devre kulağı sağlam kimseler için iyi. Saten iyi duyan kimseler bu devre ile daha iyi duyabiliyor. Ancak kayıplı kimseler kazanç artırmak zorunda, 1M ohm direnç değerini düşürmek gerek, o zaman da distorsiyon problemleri ortaya çıkıyor. Benim aradığım daha üstün devreler. İşitme kayıplı kimselere hitap edebilecek devreler. Yapamadım değil. Belki yaptım da! Ama halen daha iyileri olabilir mi arayışı içindeyim. Kayıplı kimseler sanki en çok ince sesleri duyamıyor larmış gibi bir durum gördüm.
Nasıl ki siz Forty lerde uzman oldunuz, (çok iyi . yabancilar dahi size danışır hale geldi) ben de denemediğim devre kalmasın diye çabalıyorum. Pek çok devre var. En iyileri bana rail to rail devreleri geldi. acizane, belki ihtiyaç, halen döküman topluyorum.
Keşki yanılmış olsam malesef entegrelerden şüpheliyim. Ebayda ve başka yerlerde bu çip kaliteli gibi laflar ediliyor. Demek ki kalitesizleri var. Eski teyp bulursam alıp, entegresini sökmek istiyorum. İşitme cihazı %1 hatayı affetmez. Hele randımansız çipleri asla.
En iyi döküman olarak sizin metodu seçtim.
Bir tane konu al, onun üzerinde uzman ol.
İlginizden memnun oldum.