Gönderen Konu: İSS değişikliği sonrası forum mesajlarını görüntüleyememe sorunu  (Okunma sayısı 78 defa)

Çevrimdışı TA5YY

Arkadaşlar merhaba;

Yıllardan beri evimin internetini sağlayan TTNET’ten vazgeçip Vodafone Süper Net’e geçtim. Sabit hat üzerinden bildiğimiz modemler ile çalışmakta olan bir DSL hizmeti. Telefon parası verdirmeyen yalın internet seçeneği olduğu için taahhüt yenileme dönemimde bu firmayı seçtim. Adının Vodafone olması 3G olduğu anlamına gelmesin.

İnternet hızı oldukça yüksek. Kesinti olmuyor. Herşey güzel ama normal olmayan bir şey var. Şöyleki;

Bitlik forumunun “okunmamış iletiler” kısmını açıyorum. Onda sorun yok. Sayfa açılıyor ve yeni mesajların başlıkları görüntüleniyor. Ama yeni bir mesajın içine girip görüntülemek istediğimde hangi mesaj olursa olsun sayfa açılmıyor. Gerek laptop’da gerekse aynı internet bağlantısını kullanan cep telefonumdan denedim, sonuç negatif. Fakat laptop’a VPN kurup, ip numaramı Fransa üzerinden alırsam o görüntülenemeyen mesaj içerikleri şak diye açılıyor.  Bu mesajı ise her hangi bir giriş problemi yaşamadığım iş yerinde ki laptop’umdan yazıyorum.

Çözemedim. Bilginize sunuyorum.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 08:52:47 Gönderen: TA1AYZ »