Gönderen Konu: FORUM DÜZENİ İÇİN BİR İSTEK  (Okunma sayısı 209 defa)

Çevrimdışı TA9MUB

FORUM DÜZENİ İÇİN BİR İSTEK
« : 13 Aralık 2014, 13:29:09 »
Merhaba herkese iyi çalışmalar. Forumda sık sık okuduğumuz konulara daha rahat ulaşabilmek için "anasayfa , yardım, ara, profil, iletilerim, takvim, çıkış" sekmelerinin yanına bir de FAVORİ sekmesi eklememiz mümkün olabilir mi. Bitlik ile aynı düzende olan picproje.org ve teknolojiekibi.com forumlarında favori sekmesine beğendiğiniz konu başlıklarını atabiliyorsunuz. Böyle bi şey yapılırsa çok güzel olur. Her seferinde ya ara cubugundan ya da ana menülerden EFE QRP'yi ve FORTY2 'yi arayıp buluyorum. Forum yöneticilerine acizane ricamız .. 73's

Çevrimdışı TA1CH

Çevrimdışı TA8A

Ynt: FORUM DÜZENİ İÇİN BİR İSTEK
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2014, 09:51:24 »
Muammer Bey,

BİTLİK'in orijinal yazılımında böyle bir seçenek bulunmamaktadır. Favoriler için çeşitli modifikasyon eklentileri var. Fakat yazılım değişikliklerinde sorun yarattıkları için BİTLİK'te modifikasyon kullanmamaktayım.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2IBU

« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2014, 09:30:29 »
browserınızın sık kullanılanlarına tek tuşla ekleyebilirsiniz.

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2014, 13:58:28 »
Bilal bey,
birde şunu eklemek istiyorum arkadaşların kendi yaptığı faydalı olabilecek video görüntüleri için buraya videolar gönderilemezmi sitenin çalışma sistemi bunu kabul edebilirmi iyi çalışmalar   
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 13:59:40 Gönderen: TA2VW »

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2014, 16:17:50 »
Hayati Bey,

Maalesef böyle bir özellik yok. Fakat youtube gibi sitelere yükleyip link verme imkanınız olur diye düşünüyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A