Gönderen Konu: MONİTÖR SORUNU  (Okunma sayısı 324 defa)

Çevrimdışı TA1API

MONİTÖR SORUNU
« : 07 Kasım 2014, 17:42:48 »
Hali hazırda kullanmakta olduğum IC-7000 Cihazıma 7 inç lik TFT  marka renkli bir monitör aldım.Cihazın monitör çıkışından 3.5 mm mono jack ile monitörün AV kısmına girdim cihazın ekran görüntüsü monitörde devamlı kayma ve renkler karışık olar ak çıkmaktadır.Monitöre başka bir görüntü vererek testini yaptım sorun yoktur. Konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum 73

Çevrimiçi TA1MK

Ynt: MONİTÖR SORUNU
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2014, 00:36:50 »
Samim bey
Konu ile alakalı olarak kendi cihazımda yaptığım testler sonucu eğer LCD televizyonun sistem ayarlarını NTSC yada otomatik olarak ayarlarsanız sorun çözülecektir düşüncesindeyim
73 de TA1AMO

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2014, 08:08:46 »
Samim Abi;
Yaşlılık zor şey.. Daha çookk görüntü kaymaları olacak. Hazırlıklı ol bence. :-)
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA3IW

« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2014, 18:08:43 »
TA1AMO(Ümit) NTSC,PAL,AV ve ya SİSTEM  falan değil problem,TA1APİ(Samim)LZ de arasın problemi,çözecek olan arkadaşımız TA1ABC(Nihat).TA1BT(Burak) yazdığı gibi sayımız +1 artmış oldu.Nice sistemli,mutlu,sağlıklı,ince (Fine)ayarlı saatler, günler,aylar ve yıllar dilerim Samim.Aramıza hoş geldin hayırlı olsun..73! TA3İW

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2014, 06:57:19 »
Ya Cevat Abi;
Bir de bitliğe 30 yasındaki resmini koymus, kimse anlamasın diye..
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA3IW

« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2014, 16:02:11 »
Merhaba.Yorumun yaş konusunda çok doğru, nerdeyse günü gününe tutuyor,en kısa zamanda son çektirdiğim resim ile değiştireceğim.Uyarın için teşekkür ederim Burak.Kal sağlıcakla.73!

Çevrimdışı TA5S

« Yanıtla #6 : 20 Mart 2015, 15:19:27 »
Muhtemelen bazı Çin malı 7" ekranlarda bu sorun oluyor ekranın menü ayarlarında PAL NCTS geçişleri yok cihaza takıyorum kayma başlıyor evdeki plazmaya bağlıyorum net bir görüntü kablo ile veya başka bir şey ile ilgısı yok sorunu çözmeye çalışıyoruz bilen varsa da bekliyoruz.
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA2MN

« Yanıtla #7 : 20 Mart 2015, 23:23:50 »
başkan selamlar. monitördeki görüntüyü bırakta önce askerden geldikten sonra çektirdiğin resmini değiştir.73.TA2ANB