Gönderen Konu: A Sınıfı Lisansa Geciş Yaptım  (Okunma sayısı 203 defa)

Çevrimdışı TA2IRB

A Sınıfı Lisansa Geciş Yaptım
« : 03 Kasım 2014, 12:33:10 »
merhabaler, dün yapılan amatör telsizcilik sınavı ile  ben ve 12 yaşındaki oğlum A sınıfı lisans almayı hak ettik.hem lisans yükseltip hemde yeni amatör kazandırmış oldum.Bundan sonra yarışmalarda hem ekip olabilme hemde çok bantda çalışma imkanı buldum.inşallah hayırlısı olur.

Çevrimdışı TA5FA

Ynt: A Sınıfı Lisansa Geciş Yaptım
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2014, 12:52:11 »
" Tebrik ederim sizi ve tüm arkadaşları" ;

Bu vesile ile birkaç şey yazayım A sınıfı amatör olan yakın zaman içerisinde olmuş (son 5 yıl gibi)  Sınav sisteminin kolaylığı mı diyeli adını ne koyarsak koyalım herhangi bir eğitimden ve öğretiden geçmeden alınan bu belgeler işletmede önümüze binbir sorun getirmektedir.

Kendini eğiten öğrenmeye açık arkadaşlarımız için sorun yok onları tekrar tekrar kutluyorum azimlerinde ötürü.  Yanlız öğrenmemek için ısrarla ayak direyen arkadaşlarımız varki onlara ne söylesek azdır. Gün geçtikçe bilgi düzeyi düşüyor ve frekansda  "TA "  dediğiniz anda nereden duyulacağınızı bile kesitiremediğiniz noktalara RF atıyoruz.

Değerli arkadaşlar öğrenmenin yaşı yoktur yeterki isteyin  ancak nasıl olsa lisanslıyım deyip hiçbirşey bilmeden de yaptıklarım doğru anlayışında da diretmeyelim.

Öğrenmek isteyen herkesi kucaklayalım  istemeyenleride yanıbaşımızda tutmayalım .  Sizi ve küçük arkadaşımızı tekraren kutlar ve tebrik ederim.

Anteniniz dik, Sinyaliniz peak,  SWR niz dip olsun

Sağlıcakla
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn

Çevrimdışı TA2IRB

« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2014, 13:06:42 »
teşekkür ederim,mehmet bey.

Çevrimdışı TA2CR

« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2014, 13:34:10 »
hayırlı olsun

Çevrimdışı TA2IRB

« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2014, 14:49:34 »
cem bey teşekkürler

Çevrimdışı TA5MT

TA Callbook kaydı

Ümit Duran Geçili
    ADANA
  • OM/YL
  • BİN BİLSENDE BİR BİLENE DANIŞ.
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2014, 15:50:35 »
Hayırlı olsun canım kardeşim.

Çevrimdışı TA2AD

« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2014, 15:58:52 »
Recep hayırlı olsun, artık önünde hiç bir engel kalmadı bantlar seni ve genç dostumuzu bekliyor .
Bundan sonra TA'nın ve Zonguldak şehrinin adı daha fazla telafuz edilecek bandlarda eminim .
73  A. Şua TORTU 
Zonguldak KN51VL

Çevrimdışı TA2IRB

« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2014, 16:05:14 »
teşekkürler başkanım,siz elimizden tutup bu hobiyi sevdirme adına yaptıklarınız unutulmaz.bilgi birikiminizi aktarmanız ve sorunlarımıza çözüm ortağı olmanız bizim gibi yenileri ,daha çok heveslendirip daha çok öğrenme isteği oluşturmuştur.TA adına inşallah ,özveri ile elimizden geleni yapmaya çalışacağız.teşekkürler.

Çevrimdışı TA1XX

« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2014, 16:22:07 »
hayırlı olsun
QTH LOCATOR
   KN41LA
İSMAİL ÇAKIR

Çevrimdışı TA2IRB

« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2014, 16:24:43 »
ismail bey,teşekkür ederim.

Çevrimdışı TA3IHD

« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2014, 19:49:37 »
Recep, A sınıfı belge almana çok sevindim. Güle güle kullan. Sen gayretli bir arkadaşsın. 73.