Ana Sayfa > Püf Noktaları ve Bilgiler***
UR5EQF Log Programı neyolaki?
TA5TM:
Mehmet hocam tavsiye ettiğiniz UR5EQF programı ve kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi bulamadım,bu konuda yardımcı olabilir misiniz.HF telsizimi alalı henüz 3 ay oldu,yaesu ft-450.Şimdilik sadece zaman buldukça contest leri dinliyor ve youtube deki videoları izliyorum ,istasyonumdaki eksikleri tamamlayınca inşallah bu tür çalışmalara katılacağım.Kullandığım anten inverted vee windom anten, bütün bantlarda çalışıyor.İstasyonumda bulunması gerekenler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim,73
TA5TM:
UR5EQF programının kullanımını anlatabilecek başka bir arkadaşımız varmı,eğer video linki varsa daha makbule geçer,veya kullanımı daha basit ama aynı işlevi gören başka bir program tavsiyesi olan varmı,73
TA5FA:
Merhaba
Rahatsızlığım nedeniyle sık giriş yapamıyorum
Kullanımı ile ilgili ne tür bilgi istiyorsunuz
Epeyce parçalı olarak anlatmıştık
Hangi konuda tikandiysaniz o konuya odaklanalim
73
TA5TM:
Abi öncelikle geçmiş olsun,aetes programı ile çalışmanızı youtube den izledim çok açıklayıcı olmuş,eğer zamanınız müsait olursa bu tür bir çalışma yapabilirseniz daha iyi olacak gibi veya bu konuda daha önce yapılmış görüntülü çalışma varsa linkini atabilirseniz sevinirim.Yoksa bile
geçmiş açıklamalarınızı okur anlamadığım bir konu olursa burdan sorar veya callbook taki telefonunuz güncelse arayıp bilgi alabilirim inşallah,abi tekrar geçmiş olsun.73
TA8AT:
Bilgisayarımı win 10 a yükseltmiştim ve ur5eqf programını test edip kullanmıştım. Yaklaşık olarak 1 yıldır TA'dan uzakta yurtdışında kalınca pc bu zaman zarfında hiç çalışmadı. Döndüğümde win 10 dan memnun olmayınca formatlayıp tekrar win 7 ye döndüm ama ur5eqf yeniden kurulumdan sonra hata vermeye başladı.
Çağrı işaretimi programa kayıt edince loglarımı yükleyemiyorum ve resimdeki gibi hata alıyorum. Son çıkan updatide yükledim sorun aynı. Konu hakkında yardıma ihtiyacım var. 73..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git