Gönderen Konu: 14. YM1KT TEKİRDAĞ FIELD DAY ETKİNLİĞİ VE TİLKİ AVI  (Okunma sayısı 222 defa)

Çevrimdışı TA1ED

14. YM1KT GELENEKSEL TEKİRDAĞ FIELD DAY  ETKİNLİĞİ     01.06.2014  TARİHİNDE YAPILACAKTIR. 

Bu yıl  14. kez düzenlenecek olan YM1KT  FIELD DAY  etkinliğimiz 01.06.2014 tarihinde Tekirdağ ATATÜRK ORMANI piknik alanında  yapılacaktır. ATATÜRK ORMANI piknik alanı İstanbul istikametinden Tekirdağ’a giriş istikametindedir. Field day alanı olarak belirlediğimiz alan şehir e 5 km kadar uzaklıkta olmasına rağmen  hemen 500 m yakınında büyük bir alışveriş merkezi bulunmakta dır. bu yıl Bulgaristan dan  gelecek olan BFRA  ARDF  Menajeri LZ1RT Rusko RUSEV  ve ekibi  tarafından   TA da bilinmeyen FOX HUNTIHG (TİLKİ AVI) konusunda bir demo yapacaklardır. Etkinlik sırasında  bu amaçla kullanılan alıcı verici örnekleri sergilenecek  olup,  Gelecek sene den itibaren IŞIKLAR Dağında parkur oluşturup, katılacak ülkelerle birlikte TİLKİ AVI  yarışması da düşünmekteyiz.
 Bütün radyo amatörü arkadaşlarımıza duyurulur.

TRAC TEKİRDAĞ Şube sekreteri
TA1ED  METİN KORKMAZ

TRAC TEKİRDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU    irtibat telefonları
BAŞKAN:MEHMET ÇEVİK                TA1CM      0532 2428733
 SEKRETER:METİN KORKMAZ       TA1ED       0532 6636010
SAYMAN :ARİF AKYOL                   TA1EE        0282-2613777     
Kullanabileceğiniz YM1KT röle frekansları VHF 145.600  TON 77                                                                                                                                       
 Geçtiğimiz yıllara ait  fieldday   fotoğraflarına  aşağıdaki linkten  ulaşabilirsiniz
http://www.qsl.net/t/ta1kt//fld2013/
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA8C

Ynt: 14. YM1KT TEKİRDAĞ FIELD DAY ETKİNLİĞİ VE TİLKİ AVI
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2014, 11:51:09 »
METİ BEY Tüm çalışmalarınızda üstün başarılar ve tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum .gaziantepden selamlar
TA8AL
Mehmet hanifi küçükoğlu
ta8al@hotmail.com
05334605192
http://www.gazianteptrac.org.tr/
Yalnızca kültürlü insanlar öğrenmeyi sever, cahiller ders vermeyi tercih eder.
Edouard Le Berquier

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2014, 23:06:27 »
Metin ağabey,affınıza sığınarak "TA da bilinmeyen FOX HUNTIHG (TİLKİ AVI) konusunda " olarak yazılı ifadenin "TA da yaygın olarak bilinmeyen FOX HUNTIHG (TİLKİ AVI) konusunda " olarak kullanmak daha doğru olmazmı? çalışmalarınızda başarılar 73
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TA1EE

« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2014, 11:07:42 »
Tilki Avı Konusunda katkılar devam ediyor. Metin Dikkate al lütfen.
"TA da yaygın olarak bilinmeyen FOX HUNTIHG (TİLKİ AVI) konusunda " olarak kullanmak daha doğru olmazmı?"
Yav birşeyler yazmış olmak için laf kalabalığı yapmayın lütfen

Arif AKYOL-TA1EE

Çevrimdışı TA1EE

« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2014, 11:17:41 »
FOX HUNTİNG

Çevrimdışı TA1EE

« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2014, 11:18:18 »
FOX HUNTİNG

Çevrimdışı TA1EE

Çevrimdışı TA1LC

« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2014, 22:18:34 »
Tebrik ederim çok güzel .

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2014, 00:49:24 »
 ( Tilki avı Ayrıca radyo oryantiring ve radiosport olarak bilinen ARDF ) Amatör telsiz, yön bulma,oryantiring haritası ve pusula becerileri ile telsizle yön bulmayı birleştiren bir amatör yarış/ sporudur. yarışmacılar radyo vericisini ararken orman içi gibi arazilerde gezinmek için bir topografik harita , bir manyetik pusula ve telsiz kullanır. Zaman sınırı vardır. Doğu bloku tabir ettiğimiz ülkelerde okullarda bile eğitim amaçlı yaptırılmaktadır.73 TB1BTJ

AKİF BEY BEN YAZMIŞ OLMAK İÇİN VE LAF KALABIĞI YAPMAK İÇİN   YAZMADIM LAKİN SİZ ÖYLE ALGILADIYSANIZ ONA BİR SÖZÜM YOK YUKARDAKİ AÇIKLAMAYI  CAMİANIN TAKİP ETTİĞİ ÇEŞİTLİ MECRALARDA PAYLAŞMIŞTIM BURDADA PAYLAŞIYORUM AMA USLUBUNUZ AMATÖR  ÜSLUP DEĞİL 73
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2014, 00:55:26 »
http://www.telsizciler.org/index.php/topic,30943.msg94702.html#msg94702  buraya bakarsanız konuyu ne zaman ve ne şekilde özetle açıkladığımı görürsünüz bu yazdıklarımda umarım sizin algınızda "laf kalabalığı" olarak algılanmaz arif bey  73
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB