Gönderen Konu: tavsiyeye ihtiyacım var  (Okunma sayısı 187 defa)

Çevrimdışı TA3IMW

tavsiyeye ihtiyacım var
« : 18 Mayıs 2014, 02:54:35 »
değerli arkadaşlar, dual bir el cihazı almak istiyorum ancak, marka ve model konusunda bir fikre sahip değilim. çok pahalı olmayan, YANİ 500-750 lira arası bir cihaz arıyorum. tavsiye edebileceğiniz cihaz ve nedeni konusunda bu işi bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı TA3EN

Ynt: tavsiyeye ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2014, 10:55:36 »
             Mehmet Bey merhabalar,
             Sami Beyin dediği gibi YAESU dan şaşmayın. Ben de VX7R arıyorum. Satan arkadaşlar da var. Şu HF cihazı satsam hemen bir tane alacağım. VX5R- VX7R- VX8GR-DR çeşitleri var. VX1 lerin çıkışları sanırım 1W dan düşük. VX' ve VX3 ler de düşük olabilir. Onlara bakmayın, .derim.
              Hayırlısı olsun.                   73

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2014, 12:27:04 »
Baofeng uv 5 r den şaşmayın bahce sularken  sanayide  tamir işleri ile uğraşırken   dağda bayırda elinizden düşerse rahatlıkla bir tekmede siz atabilirsiniz  ama diğerleri bir süre sonra eşinizle aranızda
   hımmm sen telsizine benden daha cok değer veriyorsun şeklinde konuşmalara sebebiyet  verebilir :)

hepsi aynı işi görür  hangisini alırsanız alın mutlaka diğerini de bir gün alacaksınız   en iyisimi ucuzdan başlayın   .....tabiki karar sizin        73

Çevrimdışı TA3IMW

« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2014, 10:24:44 »
tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize selamalar...

Çevrimdışı TA2KW

« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2014, 11:36:50 »
mesut baofeng uv5 önermene şaşırdım doğrusu, tamam hepsi aynı işi görür ama, baofeng kullanan biri olarak benim gözümde 5 para etmez bir cihazdır, ilk defa el cihazı alacak olanlara wouxun öneririm,

baofeng ve wouxun cihazı aynı zamanda kullananlar ne demej istediğimi anlayacaklardır,

en ucuz olması ilerde can sıkacaktır, nitekim benim canım çok sıkılmıştı :)  baofeng cihazdan kurtuldum, ve bir dahada almam.

73
TC Yalova TEKNO Merkez. CH 27.915 USB

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2014, 13:57:36 »
Şaşırmakta haklısın  10 yıl.  Önce yaesu. Vx5 e 1200tl vermiş biri olarak  40usdyi görünce. Bende şaşırmıştım  tabi gümrükte takılır gelmez. Diyen tüccarlarda  fazla yoktu buldunmu  kendini şanslı sayıyorduk .şimdi herşey bol bol var  ne alırsan al hepsini sırayla alacan sonuçta :)