Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***

HY-Gain CD44 Anten Rotator ve Kontrol Unitesi

(1/2) > >>

TA2ANL:
Herkese Merhaba,
Geçen ay büyük bir tesadüfle, ECO 10m-15m-20m ve 40m bandları kapsayan yagi antene sahip oldum. Tabi yagi anten, rotorsuz olmaz diye düşünerek bir adet Hy Gain CD44 anten rotator'da getirttim. Ekte fotoğraflarını bulabilirsiniz. Biraz gürültülü olmakla beraber, rotor evde olmadığı için çok sorun olmayacak diye düşünüyorum. Bu gibi ürünleri, frenli sistem diye tabir edilen modellerden almak gerektiğini öğrendim. Benim aldığımda frenli model. Önce Brake Release yapıyorsunuz, sonra dönme komutunu veriyorsunuz.
Şimdi sıra anten kulesini temin edip dikmeye geldi.
Herkese çok selamlar,
Tolga ANIL
TA2ANL

TA5FA:
Bu tür ekipmanlara sahip olmanız sizden çok beni sevindiriyor :)
Niyemi ?
Çünkü zorlada olsa sizleri Contest'e davet edebileceğimi düşünüyorum :)

İyi günlerde kazasız belasız bol DX ve Contest kullanımı olmasını temenni ederim.

Sağlıcakla

TA6MD:
Hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim kule sistemini kurarken lütfen iyi araştırın bir sefer kuruduğu için çok önemli,
Saygılarımla

TA2ANL:
Mehmet Bey,
Merhaba. Bütün bu yatırım Contest aşkına zaten...Yazmak istememiştim başta ama gerçek bu. Bu işte başarılı olanlardan eksiğimiz ne? Biraz daha tecrübe ve iyi bir anten. Tecrübeyi zamanla kazanacağız ama baştan yatırımı iyi yapayım diye düşündüm. Onun için Yagi'yi edindim zaten. Hayırlısıyla dikebilirsem, gerisi hazır zaten.

Anten direği ve montajı konusunda sevgili Emin Bora Demirel kardeşimiz yardımcı olacak. Anten zaten onunkinin aynısı. Yazın el birliği ile dikmeyi planlıyoruz. Yaza ne kaldı:)
Selamlar,
Tolga

TA3EP:
Tolga bey iyi günlerde kullanın. Darısı başıma, bakalım ne zaman doğru dürüst bir antenim olabilecek...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git