Sayın Çağatay Vural Bey
Sizin QRZ deki dökümanlara bir miktar baktım. Motosiklet kullanıyorsunuz. Saten birçok amatöörde müşterek bazı hobiler aynen var, motosiklet kullanımı, balıkçılık, telsizcilik, yılların güncel teknolojisi, belki bilgisayarcılık..gibi meraklar. Ah şu sayfa işlemeyi bir bilebilseydim ben de kendi sayfalarımı gilünç olmaktan kurtarırdım.
Evet eski windowslara destek kalksın ama gelen yeniler hiçbir zaman eskilerden daha pratik olmuyor. SP3 oldukça rahat. Win 7 ve 8 de ise karşımıza bir de yöneticilik problemi çıkıyor.
Hasan beyin kafası hex edit işleriyle meşgul , işlem de yapamıyor. Niçin? İşe yönetici olarak başlamamış. Şimdi herkes yönetici olmak zorunda, ayrıca başkasını yönetip birşeyler de koparamıyorsunuz, kendinizi bedava yöneteceksiniz.
Eğer benzer bir işletim sistemini bir zavallı yapıp ortaya dökseydi, milyonlarca insanın vakit kaybına sebep oldunuz diye adamcağızı...
Windows sekizde bilgisayarı kapatmak bile nerdeyse uzman işi. Elbette bu yeni sistemlerin iyi tarafları var elbet. Banka ve para işleriyle uğraşanlara hayli güvenli bir ortam gerek.... Demo program kullanan sefillerin böyle güvenli bir ortama ihtiyaçları yok. Ayrıca SP3 programına para vermiş olanların kullanım ömürleri bitmiş mi oluyor.? Onlara hız ve pratik çalışan bir ortam yeterli galiba.
SP3 açılım CD sinin partition manager kısmından hayli memnunum. Win 7 de aynı rahatlığı sanırım kendi adıma ben bulamıyorum.
WIN98 ' ihtiyaç duyanlar ilerde elbet ısrarla SP3 arayacaklar. Sakın bu kurulun CD lerini kaybetmeyelim, bunlar en azından çok uyumlu bedava free partition Manager programları ihtiva ediyorlar. Sağlıcakla
73! Hüsnü Köktürk