Öncelikle İlgilerinden dolayı
Faik Murat Demir TA5MD Samsun
Ahmet Nevzat Doğru TA7R Trabzon
Çağatay Vural TA4ACV Aydın beylere teşekkürlerimi bildiririm.
Ahmet bey Demek bilgisayarları farklı kullanıyoruz. Benim daha hiç ekran kartım yanmadı ama çöpe gidenler hariç şu an yarı ölü 4 hartdidkim var. Bir Kuzey Ülkesi bilgisayarcısı 15-20 MB lık bir program yapmış, hartdiskteki bad ve delay sektörleri tarıyor ve hatta fiziksel bad leri onardığını iddia ediyor. Ancak bedava versiyon ancak bir adet bad sektör kaldırıyormuş. Adam bir deha, programı açıyorsunuz boot disk veya CD yi tak bootible yapacapım diyor. Ve yapıyor. CD ye gelince DVD writeri silik olarak gösteriyor ve yazıcıyı seç diyor. Ortalıkta nero gibi bir program filan yok. Bootible HD tamir diskiniz hazır. İçinde birçok seçenekleri bulunan bir Dos programı. Bunu kullanınca çalışmayan bazı windowslarımın çalıştığını söyleyebilirim.
Çağatay Vural Bey Sanırım sizin çalışma metotlarıyla benimkiler çok yakın gözüküyor. Benim de gayem bir ikinci hart disk takarak bu diske SP3 kopyalayabilmek. Gayem win 8 leri kurtarmak değil. Win 8 yedeği almak da değil. win 8 le benim bir işim yok. Makine win 8 yüklü masaüstü Casper. İlave sata girişlri var ama ikinci bir hart disk voltaj kablosu yok. Elimde bir voltaj soketi var, onu pover supplaya lehimlemeyi düşünüyorum. Açıkcası bu ikinci hartdisk e SP3, veya win 7 kurulabilir mi? gaye bu
Faik Murat beyin yadıklarını da dikkate alıyorum
73! Hüsnü Köktürk sağlıcakla