Amatörlük alanında tüm yaptıklarımızı paylaşacağız...
Paylaşmakla kalmayacak, anlatacak, öğretecek ve özendireceğiz...
Tüm amatör arkadaşlarımız bu işlerin aslında ne kadar kolay olduğunu anlayacak...
Gün gelecek HF cihazı ve istasyonu olup da ecnebi QSO yapmayan Türk amatör kalmayacak...
"Ecnebiler tüm dünyayla haşeften QSO yapıyormuş, kendi aralarında ne biçim yarışmalar bile düzenliyorlarmış abareyy..." diyen eski-yeni tüm amatör arkadaşlarımız hem tüm dünya ile haşef'ten QSO yapacak, hem de arslanlar gibi yarışacak, bir çoğu önemli dereceler kazanacaklar...
Amatörlükle ilgisi olmayan ama şu anda yanlış bir şekilde amatörlük olduğu varsayılan tüm yanlış uygulamaları bünyemizden söküp atacağız...
DXCC, eDXCC, ePFX... gibi ödülleri almayan Türk amatör kalmayacak...
Kendi aramızda bazı fikir ayrılıkları olsa bile, konu amatörlük olunca tek bir vücut halinde birleşip, asla birbirimize düşman olmadan, kalp kırmadan, kavga etmeden, aynı yolda yürümeyi öğreneceğiz. Uluslararası yarışmalarda hep birlikte bir araya gelip güç birliği yapmayı öğreneceğiz...
Amatörler bu ülkenin hem teknolojide, hem insanlıkta en ileri gitmiş örnek kişileri olacak...
... ... ... (Burayı kendi hayal gücünüzle siz doldurunuz diye boş bıraktım)
İki sene kadar önce istasyonumu kurmaya başlarken bu konularda tamamen karanlıktaydım. El yordamı ile ilerliyordum. Açık konuşayım, hiç umudum yoktu desem yeridir. Şimdi ise her yer aydınlık, sadece umutlu değilim, bunların gerçekleşeceğinden artık eminim.
73