Gönderen Konu: CHİNA PCB İMALAT  (Okunma sayısı 400 defa)

Çevrimdışı TA5AAT

CHİNA PCB İMALAT
« : 16 Nisan 2014, 18:14:40 »
Sevgili ustalarım CHİNA  PCB yaptırmak istiyorum konu ile ilgili arge yaptım firma olarak bu linkini verdigim firmayı araştırdım
fiyatı yüksek buldum link:  www.pcbcart.com 

renkleri degişdikce fiyat artmakta özelligine göre fiyat degişmekte delik içi kaplama v.s

uygun fiyat olarak ar ge si olan arkadaşlarımız varmı bana yardımcı olucak saygılar 73 ler  (sitenin adını verseler yeter bana gerisi 2 dakikada tamam)

536 324 56 13

ta5aat..

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA3IHD

Ynt: CHİNA PCB İMALAT
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2014, 19:29:00 »
Hüsnü bey, Manisa'ya yakınım. Aslında sizin bu yazınız beni hareketlendirdi.
Manisaya ilk gidişimde PCB imalatçılarına gidip konuşacağım.
Manisa'da VESTEL'e çalışan pek çok PCB üretim firması var ancak sanırım Vestel'e o kadar yoğun çalışıyorlarki hiç reklam ve ilanları yok. Ben bunlardan birini gezmiş ve çalışmalarını izlemiştim. Bazıları Modern olmayan ancak işe yarar küçük işletmeler, bazılarıda oldukça modern. Aslında bu küçük işletmeler bize göre, otur derdini anlat, Yapsınlar. Ben bir gidip konuşayım, bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağım.

Bu arada İstanbul, İzmir de de pekçok firma var. Ancak Çin ucuz sanırım. Fakat ful bilgisayarlı oldukları ve teknik iletişim çok zor olduğu için derdini tam anlatamıyorsun.
Bu arada İzmir de Mustafa Tayış adreslerini biliyor sanırım.  73.

Çevrimdışı TA5AAT

« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2017, 18:14:47 »
Merhaba..  Abi çinli bir arkadaşımızla görüştüm bu çinli dayılarım facee hesabından bize ulaşıyorlar zaten bazı çinliler bizizm imalatları görmişler malzeme teklifi sunuyorlar bunların arasında pcb imalatçılarıda var hulusi abi olmassa çinemi gitsek gelsek bir..

Araştırdım uçak bilet fiyatlarını....73

Çevrimdışı TA1DZ

« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2017, 02:23:54 »

https://www.pcbway.com/

Bu firmayi da degerlendirmenizi oneririm. Orta kalitede ama hizli ve ucuz. Ancak bazi durumlarda (kucuk, katman sayisi dusuk kartlar) kargo ucreti PCB uretim ucretinden daha pahali olabiliyor.